Rihanna 2005-ben robbant be a zenei életbe a fenti slágerrel, de akkor még nem igazán sikerült megragadnia a csúcson. Ahogy a fenti klipben is látszik, de ebből a lenti képből lesz teljesen egyértelmű, Rihanna stílusa a karrierje elején teljesen más volt, mint a mostanában tőle megszokott gyakorlatilag meztelenül ribanckodás, néha egy kis zenéléssel vegyítve.

  GettyImages-53263972

Aztán a harmadik lemezével, a Good Girl Gone Baddel sikerült a befutás 2007-ben, némi zenei és imidzsbeli stílusváltás után, ezen a lemezen volt az Umbrella is, Rihannát pedig többé nem nagyon láttuk bőgagatyás, bugyikilógatós, haspólós csajnak.

Egészen mostanáig. A hétvégén ugyanis egészen váratlanul posztolt egy képet, amin semmi ribanckodás nincs, mintha újra 2005 lenne. A tíz évvel ezelőtti párhuzamot az is erősíti, hogy az énekesnő lemezboltban vásárol magának lemezt (Travis Scott Rodeo című albumát).

Egy dolog furcsa csak az egészben, hogy Rihanna klasszikus házipapucsban ment a boltba, de nem is lenne híresség, ha nem szakadtan menne az utcára.