Szerintünk ne csak egy posztot nézzen meg a Velencei Filmfesztiválról, mert elképesztő, hogy mennyi híresség van ott, és hogy mi mindent nem csinálnak, de ha csak egyet néz meg, akkor az ez legyen, ebben ugyanis egy magyar sztár látható: Osvárt Andrea!

Osvárt Andrea azért van ott a fesztiválon, mert szerepelt egy rövidfilmben, aminek a címe Ancora Un'altra Storia, azaz Megint egy másik történet. A téma az elvált szülők gyerekeinek sorsa, amit az alkotás három páron keresztül mutat be. Azt találtuk ezen az olasz oldalon, hogy Osvárt a kapcsolódó sajtótájékoztatón a következő nyilatkozatot tette:

Nekem nincs saját gyerekem, elvált szülők gyereke vagyok. Sőt, sajnos 25 évig nem is álltak szóba egymással a szüleim. Emiatt élő példa vagyok arra, hogy milyen egy olyan ember, aki saját magában, a személyiségében hordja magával ezeket a tüneteket, mindazt, ami az emberben benne marad egy olyan trauma után, mint a szülők szétválása. Úgy érzem, soha életemben nem fogok tudni túllépni a személyiségemnek ezeken az aspektusain: introvertált vagyok, befelé forduló, gondjaim voltak a férfiakkal.

Ha a képeket már megnézte, a teljes nyilatkozatról a fenti linken egyébként videót is láthat, ezen a linken meg még egy csomó nagyon jó fotót Osvárt Andreáról.