Harangozó Teri hátsófali szívinfarktusa miatt került kórházba, az orvosok az állapotát stabilizálták, úgy tűnt, hogy felépül. Az énekesnő állapota azonban rosszabbodott, a tüdeje maitt is megoperálták, az altatásból nem tért magához, a szíve megállt szeptember 8-án este. A hírt Terry Black tette közzé a Facebookon – írja a Blikk.

Negyven évig voltam jóban Terikével, örömében bánatában. Mivel a családjától semmi hír nem érkezett állapota felől lassan két hete, folyamatosan érdeklődtem a kórházban is. Ma este kaptam közösségi oldalamra egy döbbenetes hírt Terike egy rajongójától a szomorú valóságról. Azonnal visszaírtam az asszonynak, aki megadta az elérhetőségét. Könnyek között mondta el, hogy Terike a műtét utáni szombaton jobban lett, már a sminkkészletét kérte és készült arra, hogy kikerül az intenzív osztályról és értesíti barátait. A hölgy szerint azonban hirtelen nagyon rosszul lett, ekkor a fájdalmak elkerülése miatt az orvosok altatni kezdték, azóta nem tért magához és sajnos ma este a szíve felmondta a szolgálatot. Nagyon megrendített a hír és mivel a család nem ad tájékoztatást Terike viszont több mint egy ország kedvence volt, úgy éreztem, hogy a közösségi oldalamon keresztül tudatni kell mindenkivel, hogy nincs többé a legenda – írta Terry Black.

Harangozó Teri 1943. augusztus 8-án született Bátyán, az 1965-ös Ki mit tud? című műsor egyik felfedezettjeként közel tíz éven át az egyetlen olyan női előadó volt Magyarországon, akinek saját nagylemeze jelent meg – írja a Wikipédia. Összesen négy önálló albuma van, három filmben szerepelt (Bözsi és a többiek, Fekete gyémántok, Kutyakomédiák), három Táncdalfesztiválon is díjat nyert. Külföldön állítólag Terry Black néven szerepelt.