Tovább folytatódik a Borsban Szorcsik H. Viktória és expasija nyilvánosság elé citált háborúja. Legutóbb ott hagytuk abba a szappanoperát, hogy a Jóban-Rosszban egykori színésznője azt mondta, hogy volt párja megrugdosta, és nem engedte el sehova, ráadásul még egy szál virágot se vett neki.

Aztán a párja vádolta meg azzal, hogy nem is látogatja Szorcsik a gyerekeket. Na most egy csomó újságíróval karöltve elment gyerekeihez, és rendben lezajlott a láthatás, bár a férfi szerint azóta nagy a csend, kivéve azt az egy, kissé homályos indíttatású momentumot, miszerint:

Miután hazaértünk és lefürdettem őket, azt vettem észre, hogy valaki ismét az otthonunkban járt és ismét elvitte a gyerekek ruháit. Néhány hete ugyanez történt, akkor Viki beismerte, hogy ő volt a „tettes”. Kétszázezer forintért vásároltam mindenből újat. Úgy tűnik, me­gint ez vár rám

– állt elő a homályos sztorival az édesapa. A volt szerelme szerint otthon gyerekruhákat felhalmozó Szorcsik H. Viktória nem reagált a ruhalopós vádakra.