Mármint az a kis csík a comb felső részén, ami akkor keletkezik, ha valaki leül.
 

Igen, komolyan.

Legalábbis a Daily Mail szerint, akiknek most kivételesen lehet, hogy el is hiszem, hogy ez lesz az új trend/fétis/őrület/akármi. Főleg, hogy Instagramon a #thighbrow hashtagre rákeresve egy halom ilyen csücsülős képeket kapunk.

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy míg az elmúlt egy-két évben az volt a nagyon trendi a strandolós bikinis, magukat, vagy egymást fotózó lányok közt, hogy combjuk nehogy összeérjen, addig a Kardashian lányok, illetve a többi, nem túl vékony celebnő behozták az új trendet,

a 'thighbrow'-t,vagyis a combredőt!

A kis csíkocskát a comb felső részén, ami akkor is ott van, ha valaki letérdel. Mint például Kylie Jenner, aki előszeretettel hangsúlyozza szelfijein ezt a dolgot:

Sőt, két nővére, Kendall Jenner, illetve Khloe Kardashian is pózolt már úgy egy hajón, mintha direkt az lett volna a céljuk, hogy az a csík ott a comb felső részén látszódjon.

Illetve ugyanígy combredő volt látható Khloe Kardashian izzadós címlapfotóján is, igaz, egy teljesen más szögből:

De nemcsak a Kardashian klán tagjai csücsülnek így, combredőt mutogatva, hanem Beyoncé is:

Bár sejtésem szerint az univerzum királynője a fenti képen nem feltétlenül azért ült le így, hogy combredőt villantson. Persze ez sosem derül ki. Úgyhogy inkább válaszoljon az alábbi kérdésre!

Ön szerint mi lesz a következő hasonló hülyeség, amit majd fetisizálni lehet?