A legújabb Miss Olaszország, Alice Sabatini, ha így folytatja, akkor hosszú évre el fogja látni a világot jobbnál jobb poénokkal. A nemzetközi ismertséget az hozta meg neki, hogy amikor megkérdezték tőle a szépségversenyen, hogy a történelem mely pillanatába utazna vissza, ha megtehetné, akkor ő 1942-t mondta, és nem azért, mert elrontott valamit, hanem azért, mert tényleg a II. világháborút próbálná ki szíve szerint. Na, ettől a szépségversenyzőtől kérdezte meg egy olasz riporter, hogy ki a kedvenc olasz történelmi személye. A választ a hajtás alatt láthatja.

Sabatini hosszas gondolkozás és értetlenkedés után végül kimondja, hogy nem más, mint

Michael Jordan.
 

Sabatiniről tudni kell, hogy annyira szereti a híres amerikai kosárlabdázót, hogy van is egy Jordant ábrázoló tetoválás a csípőjén, egyébként ő maga is kosárlabdázik.

Miss figura di merda

Valerio Staffelli: "Della storia ITALIANA lei avrà qualcuno che ammira particolarmente? Mi dica un personaggio importante..."Alice Sabatini: "Michael Jordan!"

Posted by Fattanza in abbondanza on Tuesday, September 22, 2015

A szépségversenyző mentségére legyen mondva, hogy a riporter azért nem volt túl jó fej, próbálta nehéz helyzetbe hozni.

A dolog külön szépsége pedig, hogy az anyag azért készült vele, mert egy olasz szatirikus műsor készítői a világháborús megjegyzése miatt arany tapír díjjal jutalmazták. Ennek apropóján beszélgettek vele, és ekkor kapta a kérdést.