Chrissy Teigenről azért szoktunk írni, mert tényleg az élet egyik legnagyobb nyertesének tűnik.

Most viszont rettentően érdekeseket mondott Tyra Banks műsorában, a FabLife-ban. Kiderült, hogy már nagyon régóta szeretne teherbe esni, és ha rajta múlt volna, akkor már öt-hat éves gyerekei lennének. De valamiért hiába próbálkoznak a férjével, nem jön a gyerek.

„Húsz éves voltam, amikor megismerkedtünk, most meg mindjárt harminc leszek. A kapcsolatunk már az előtt is nagyon mély volt, hogy eljegyeztük egymást, de most, hogy már két éve házasok vagyunk, folyamatosan jönnek a kérdések. Én meg el nem tudom képzelni, hogy valaha ilyen szemtelen legyek, hogy »na, mikor jönnek a gyerekek?«, mert ki tudja, min megy keresztül az illető, mivel kell megküzdenie.”

Majd azzal folytatta, hogy a férjével már évek óta szeretnének gyerekeket, de egyelőre nem jön össze, és rendszeresen járnak orvoshoz emiatt. Úgyhogy ha valaki nekiszegezi a kérdést, hogy aztán szülni meg mikor fog, mindig azt mondja neki, hogy egyszer még rossz embernek teszik fel a kérdést, és nagyon megbántanak ezzel valakit, aki éppen azért küzd, hogy egyáltalán lehessen gyereke.

Ennek hatására Banks is elmondta, hogy sokáig halogatta a családalapítást, huszonhárom éves kora óta mondogatta, hogy majd olyan három éven belül szül, aztán megint azt mondogatta, és megint – most pedig már nehéz helyzetben van. Azt is megjegyezte, milyen hülye világ már az, amelyben háromszorosan elváltnak lenni normális, férjhez nem menni viszont nem.

Banks egyébként 41 éves, két éve vannak együtt norvég fotós szerelmével, Erik Aslával. Mint a Daily Mail írja, többször próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel, de eddig nem jártak sikerrel. Ennek ellenére nem adják fel, nagyon sok gyereket szeretnének. 

Az utóbbi időben többször is hallhattunk már hasonló történetekről: Ördög Nóra évek óta nyíltan beszél arról, hogy nagyon sokáig hiába szeretett volna gyereket vállalni. Most éppen könyvet ír a témáról, és szerencsére jó a végkifejlet, hiszen egy fia és egy lánya is van. Tavaly pedig Tatár Csilla mondta el, hogy már régóta nagyon szeretett volna teherbe esni, de elvesztette a magzatot – most viszont hamarosan megszületik első gyereke.