Érdekes amnéziában szenved Sean Penn, aki mostanra már annyira meg vagy győződve arról, hogy ő soha nem bántalmazott egy nőt sem, hogy perre viszi Lee Daniels erre vonatkozó kijelentéseit.

A két színész egy interjú miatt feszül hamarosan legálisan is egymásnak, ebben Daniels azzal védte meg a nőverésért számos alkalommal letartóztatott Terrence Howardot, hogy hát Marlon Brando és Sean Penn is ugyanezt csinálta, miért épp Howard az, akit ezért démonizálnak, írja a Page Six.

Ezt a kijelentést Penn annyira feltolta idegre, hogy egy tízoldalas keresetet nyújtott be a Manhattani Legfelsőbb Bíróságon, amelyben tízmillió dollárra (2,7 milliárd forint) perli Danielst. A kereset szerint a színészt – bár volt „néhány összeütközése" a törvénnyel – soha nem ítélték el nő elleni erőszakért.

A TMZ is utánajárt a dolognak, és valóban, a nyolvanas évek óta keringő baseballütős sztori ellenére, hivatalosan valóban nem született ítélet Penn ellen, sőt, hivatalosan vádat sem emeltek. Penn szerint az ügyben nyugodtan kérdezzék meg exfeleségeit, legfőképpen Madonnát, aki szintén megerősítheti ezt a tényt.

A keresetben a színész több oldalon sorolja a filmes szakmában elért sikereit, illetve humanitárius tevékenységét, mintegy azt bizonygatva, hogy megsértett becsülete tényleg megéri azt a tízmilliós összeget.

Daniels egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.