A köztévé úgy döntött, interjúsorozatot készít fiatal meteorológusairól, így derült ki például az, hogy Molnár Csillának a rúdtánc az egyik nagy szerelme.  "Mindig olyan dolgot szerettem, amiben volt valami plusz és némi kockázat. Imádom a kihívásokat, és mindig törekedtem az egyediségre. A sportjaimat is így választottam. 16 éve ugrókötelezem, még iskolai szakkörként indult, de három barátnőmmel folytattuk. Fellépni is járunk. Sokáig szemeztem a rúdtánccal is, két éve el is kezdtem, mára óriási szerelem lett" - nyilatkozta a 26 éves lány, akiről azt is megtudhatjuk, hogy ő valójában egy 

Bounty szelet

Igen, jól olvasta. Az indoklás pedig a következő:

A barátnőm mondta rám egyszer. A kreol bőröm és a jólelkűségem... A kettő párosítása miatt. Egyébként meg nagyon szeretem a Bounty szeletet.

Az interjúhoz természetesen egy galéria is tartozik, amiben a gyerekkori fotók mellett helyet kaptak rúdtáncos fotók is, de ha ez nem lenné elég, akkor itt van egy videó is. De a sztorinak ezzel nincs vége, folytatás a hajtás után. 

Az interjú megjelenése után a Bors újságírója megkereste a hirado.hu stábját, és többek között arra kérdezett rá, hogy  "nem gondolják-e, hogy túlzás széttett lábbal a rúdon gyakorlatokat végző hölgyet eképpen reklámozni", illetve arra, hogy "miért van szükség a köztévének, illetve alkalmazottainak erre az újszerű, bulvárosabb (kertévés) megközelítésre?".

A Facebookon is közölt levélre pedig meg is érkezett a válasz. "A hirado.hu oldal munkatársai olyan ismertető cikket készítettek Molnár Csilla meteorológus kollégánkkal, melyben nem pusztán szakmai munkásságát mutatták be, hanem családját és hobbiját is. Az úgynevezett pole fitness - vagy rúdfitnesz - egy olyan elismert sportág, melyből világbajnokságot is rendeznek. Büszkék vagyunk Molnár Csillára, és hisszük, hogy kollégáink bemutatásánál szó eshet arról is, mit csinálnak szabadidejükben." Ennyi.