20151004 195552

Tóth Gabi tényleg nem volt még ennyire jónő

2015.10.04. 20:59 Módosítva: 2015.10.04. 21:00

A Sztárban sztár harmadik évadának második részében Tóth Gabi Britney Spears Toxic című dalát adta elő, a zsűritagok szinte egyöntetűen szexinek tartották az egész előadást.  Tóth Gabinak nagyon jól áll a Britney Spears-külső, de nehéz elmenni szó nélkül amellett, hogy a dekoltázsán a falatnyi ruhát csak a Szentlélek tartotta. Liptai Claudia viccelődött is Tóth Gabi mellein - amik köztudatton bolti mellek, a műsorvezetőnő arra célozgatott, hogy ha elsüllyednének, nem kellene mentőmellény Tóth Gabira, sőt, Liptait is elbírná. Annyira nem lehetett nem a mellekre figyelni, hogy még Tilla is tett megjegyzést: a zsűri értékelése előtt szólt Tóth Gabinak, hogy "alapozós lett a melled". 

Tóth Gabi mellei elől Csobot Adél ellopta a showt Aradszky Lászlóként, bár úgy nézett ki mint Angela Merkel (Bereczky mondta rá a tökéletes jelzőt), meglepően jól alakította Aradszkyt. Csonka András Amanda Learként örökre beégett a tévénézők retinájába, a Nyári lányokat is bizonyították, hogy jó helyen vannak a műsorban Freddy Mercury és Montserrat Caballé közös Barcelona című dalával. Gáspár László pedig Michael Jacksonként zárta a showt - mindenki állva tapsolt. Bebe esett ki, aki Tom Jones-ként indította a műsort, érdekes, hogy az első adásban is a legelső előadó esett ki, Janza Kata, úgy tűnik, nem annyira szerencsés elsőként színpadra állni.

A Sztárban sztár múlt heti adása közben folyamatosan gondok voltak a Tv2 Live applikációval, amin keresztül szavazni lehet, ezt a problémát mostanra tökéletesen orvosolták.