Húsz évvel azután, hogy O.J. Simpsont felmentették felesége, Nicole Brown Simpson meggyilkolásának ügyében, készült egy dokumentumfilm sorozat, amiben most megszólalt a Kardashian lányok anyja, Kris Jenner is, aki Nicole Brown Simpson legjobb barátnője volt.

Jenner a Daily Mail szerint arról beszélt, hogy bűntudata van O.J. Simpson feleségének halála miatt, ugyanis a nő beszélt neki arról, hogy retteg attól, hogy férje bántani fogja őt.

Meg fog ölni engem, és az egészet meg fogja úszni

– állítólag ezt mondta Kris Jennernek nem sokkal halála előtt Nicole Brown Simpson, akit Los Angelesben, 1994. június 12-én gyilkoltak meg, barátjával, Ronald Goldmannel együtt.

Jenner akkoriban nem vette túl komolyan azt, amit barátnője mondott, ezért is beszélt most arról, hogy a mai napig bűntudata van amiatt, hogy nem tett többet, és nem segített Nicole Brown Simpsonnak. 2011-ben Kris Jenner az emlékirataiban egyébként már írt arról, hogy mire gondolt, mikor megtudta, hogy Nicole Brown Simpsont és barátját, Ron Goldmant meggyilkolták:

Volt egy olyan megérzésem, hogy O.J.-nek van valami köze Nicole halálához.

Az O.J Simpson ügy amúgy bonyolultabb, mint gondolná. Ugyanis Kris Jenner egykori férje, és a Kardashian lányok apja, Robert Kardashian nem csak barátja volt O.J. Simpsonnak, de az egyik védőügyvédje is abban a perben, amiben az amerikaifutball-játékost vádolták felesége meggyilkolásával. 

Az USA-ban szinte szappanoperaszerűen közvetítették a tévék az ellene folyó eljárást, aminek végén a valószínű bizonyítékok ellenére az esküdtszék felmentette O.J. Simpsont. Meggyilkolt felesége családja ezután polgári kártérítési pert indított ellene, amit megnyertek. Simpsont több tízmillió dollár megfizetésére ítélték, ez pedig pénzügyileg csődbe vitte.

O.J. Simpsont 2007. szeptemberében előzetes letartóztatásba helyezték, miután azzal gyanúsították, hogy egy Las Vegas-i hotelből sportereklyéket rabolt. Mivel mindezt fegyverrel tette, 2008-ban emiatt 33 év szabadságvesztésre ítélték azzal a kikötéssel, hogy a büntetés kevesebb mint harmadának letöltése után feltételesen szabadlábra bocsátható.

Az O.J Simpson-ügyről jövőre készül el egy sorozat, az American Crime Story, amiben Kris Jennert Selma Blair, O.J. Simpsont Cuba Gooding Jr., Robert Kardashiant David Schimmer, O.J Simpson másik védőügyvédjét, Robert Shapirót pedig John Travolta alakítja majd.