A 21 éves popénekes péniszével azután telítődött az internet, hogy meztelenül bulizott Borán Borán, egy lesifotós meg lekapta. Justin Biebernek viszont nem igazán tetszett, hogy ezzel a sárba tiporták a személyiségi jogait, ezért a TMZ szerint ügyvédein keresztül perrel kezdett fenyegetőzni.

A celeb jogászai állítólag egy csomó híroldalt fenyítettek be, hogy távolítsák el a pöcsös fotókat, mert különben jól be lesznek perelve. Azt is hozzátették, hogy a képek Justin Bieber tudtán kívül kerültek nyilvánosságra, ami nem túl szép dolog.

Ebben a cipőben járt korábban Lenny Kravitz is, aki a stockholmi koncertjén terpesztett egy nagyot, ami azt eredményezte, hogy kiszakadt a nadrágja, és kilógott belőle a farka. Mivel az ezt megörökítő képek szintén bejárták az internetet, a zenész ügyvédei is perrel kezdtek fenyegetőzni.

Update: Mint kiderült, Justin Bieber igazából csak a privát szférájának megsértése miatt gurult be, de azt nem bánta, hogy az egész világ láthatta a farkát, mert így legalább mindenkiben tudatosult, hogy mennyire méretes a műszere.