A Sztárban sztár harmadik adásában valami elszabadult, és a műsor inkább hasonlított a Budapest tévé legszebb napjaihoz, mint magához a Sztárban sztárhoz. Például azért, mert Csobot Adél elvileg Nicki Minajt adta volna elő, ehhez képest egy bepelenkázott Miley Cyrus rázta magát a kamerák előtt, szegény Csonka Andrást és Rácz Gergőt pddig mintha a szerkesztők direkt szivatnák a kínosabbnál kínosabb feladatokkal. Elérkezett az első olyan adás három év után, amikor azok, akik elkapcsoltak, nem maradtak le semmiről. Visszasírjuk a tavalyi évadot.

Valami normális szám rájuk férne

Rácz Gergő, Csonka András és Peter Srámek zsinórban harmadszorra kaptak olyan feladatot, amitől bárki hülyét kapna, velük szemben Baby Gabi és Tóth Gabi például sokkal jobb és könnyebb előadókat utánoznak. (A jobb és könnyebb alatt azt értem, hogy olyan előadókat, amikre emlékszik a tévénéző két hét múlva is.)

Csobot Adél Nicki Minajt kapta, de nem az Anacondát, hanem a Starshipet, ami lássuk be, elsőre egyszerű feladatnak tűnik, hiszen hatalmas műseggel kell gyerekhangon énekelni. De mégsem annyira egyszerű, nem véletlen, hogy Nicki Minaj ott van, ahol. A hatalmas segg és mell feltétele a jelenségének, az előadó pont az olyan csajoknak int be a dalaival rendszeresen, mint amilyen például Csobot Adél.

Csobot műhatsóját egy pelenka szerű izével oldották meg, melleket nem kapott, és úgy mozgott a színpadon, mint Miley Cyrus bármelyik koncertjén. A Facebookon kapott hideget meleget az előadásáért, pedig másik dallal, másik műseggel akár jó is lehetett volna - ő maga pedig tényleg nagyon igyekezett.

Gáspár Laci - aki Whitney Houstont énekelt -  továbbra is közönségkedvenc, ahogy Wolf Kati és Tóth Gabi is, várhatóan közülük kerül ki a harmadik évad győztese. A Nyári lányok távoztak a műsorból, akik a t.A.t.U együttest, azaz a diszkóleszbiket utánozták, úgy tűnik, ez is kevés volt a továbbjutásukhoz.