Egészen megható videóüzenettel rukkolt elő hétfőn a fitneszguru: mint kiderült, Schobert Norbert akár százmilliókat is kereshetne, de nem akar, mert ő 

egy igazi, őszinte hülyegyerek. 

Schobert amúgy azért fakadt ki, mert sokan támadták, hogy csak nyereségvágyból készül egy leleplező botránykönyv kiadására, és ha valóban foglalkozna az emberek életével, akkor ezt ingyen tenné meg. Na de lássuk, hogyan nem keres a finteszguru százmillió helyett csak ötmilliót: 

“Nos, ha óriási sikert aratok és a könyvem bestseller lesz, nagyjából lehet ezzel keresni szerzői jogdíj gyanánt a kiadótól mondjuk 5 és 10 millió forint között. Ellenben ha nem ezt írom, ami a szívemből jön, ami az igazság, amivel meg tudok emberi életeket menteni, hanem azt írom, ami a gabonapelyhes, cukrozott kakaós, finomított szénhidrátos lobbinak és a gyógyszeriparnak tetszik, akkor tudok szerezni körülbelül egy 5-10 támogatót a könyvhöz. Semmi más dolgom nincsen, csak beilleszteni a reklámokban javasolt szénhidrátokat a napi étrendbe, írni hozzá egy hangzatos címet, hogy "új Norbi fogyókúrás könyv, fogyj velem, méregtelenítés egy hét alatt". Megállapodok olyan gyógyszercégekkel, amelyek tévében is reklámozott gyógyszereit tudom ajánlani reklámoldalon az életmód részeként. Volt erre több megkeresésem. Egy ismert ember esetében egy éves szintű megállapodás, főleg egy ilyen esetében, és hozzájön a Facebook, az minimum 10 millió forint. Legalább annyi egy szponzor esetében, mint a könyv teljes szerzői jogdíj árbevétele. Simán meg tudok állapodni tízzel. Nem okoz gondot, hiszen bőven van gyártó az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban. Tehát a könyv megjelenése nélkül is tudok 100 milliót keresni” – magyarázta Schobert, tényleg így, nézze csak meg: 

Hogyan lehet 10, vagy 100 milliót keresni?

Posted by Norbi Update on 2015. október 11.