Erről az áramlopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész, Lagzi Lajcsi felesége beszélt Hajdú Péternek a Frizbi szerdai esti adásában – számolt be a Blikk.

Amikor beszállítottak megbilincselve a rendőrautóba, mondtam a nyomozóknak, hogy a gyermekeket el kell látnom, iskolába kell vinni. Erre rákérdeztek, hogy ki marad majd a gyerekekkel, amire azt feleltem, hogy a család legjobb barátja, aki egyébként a bébiszitter is. Ugyanis édesanyám messze, vidéken lakik. A válasz megdöbbentő volt: ,,akkor szólunk a gyámhatóságnak", mondta szenvtelenül a rendőrnő. Abban a pillanatban összetörtem. Hiába volt ott a bébiszitter Andrea, ő nem láthatta el őket, így az idős édesanyámat hívtam fel, ő mentette meg az intézettől a gyermekeimet

– idézte fel Galambos Boglárka, hozzátéve: ártatlanul raboskodott 12 napot, mert sem ő, sem férje nem követett el semmit.

Mivel az asszony egyelőre szintén gyanúsított az ügyben, ezért nem látogathatja meg Lagzi Lajcsit a rácsok mögött. Az egyik gyerek bemehet majd édesapjához, de még nem döntötték el, hogy ki legyen az.