Bódi Sylvi egy pár nappal ezelőtti posztja alatt kommentben írta meg, hogy egyáltalán nem örül annak a hírnek, hogy a Playboy a továbbiakban nem szerepeltet majd meztelen nőket a magazinjában.

Annak ellenére, hogy már nem tervezek a lapban szerepelni többet, nem tartom normálisnak, hogy pont egy ilyen igényes lap vált formát, ahelyett, hogy a pornófilm ipart számolnák fel! [...] Ezek a filmek lebutított változatai egy szép és nemes dolognak. Ezért nem szeretem őket.

Felhívtuk Bódi Sylvit, aki utoljára egy évvel ezelőtt szerepelt a magazinban, hogy fejtse ki jobban is, miért bántja annyira, hogy nem lesz több pucérság a magazinban:

Ez egy igényes és színvonalas lap, ami azért több mint 50 éve itt van a világon, és szerintem nem lenne baj, hogy ha egy ilyen lap megmaradna. Szerintem arra a szegmensre kell egy ilyen képviselő, mint a Playboy. Ez több annál, mint hogy meztelen lányok vannak benne, mert összesen két vagy három ilyen fotósorozat volt laponként, tehát nem az egész erről szólt, hanem mellette értelmes mélyinterjúk voltak. Nem értem, hogy ezt miért kell megváltoztatni.

A Playboy amúgy azért szüntetné be a vetkőzést, mert a lap eladásai zuhannak, a neten pedig egy kattintás az ingyenes pornó mindenkinek.