A Mokka műsorvezetője és üzlettársa, Batiz András hárommillió forintot követel Hajdú Pétertől, amiért egy évekkel korábbi üzletkötésük meghiúsult, írja a Blikk.

Kárász és Batiz közös cége 2009-ben tett ajánlatot Hajdúnak, hogy az akkor az ATV-n futó Frizbit átviszik a TV2-re, és erről szándéknyilatkozat is született. Ám később anyagi okokból módosítottak az ajánlaton, amit Hajdú már nem fogadott el, egy évvel később pedig tőlük függetlenül szerződött le a kereskedelmi csatornával, ahol azóta is látható a műsor. Kárászék szerint nekik ebből anyagi káruk keletkezett, emiatt indítottak pert Hajdú Péter ellen.

A lap által kikért cégadatok szerint Kárászék cége, az Androméda Kft. évek óta nem produkál bevételt, a cég azonban jelenleg is a felperese a Hajdú ellen folyó eljárásnak.

„Szánalmasnak tartom ezt az egészet, és az elmondottak alapján arcpirító, amit csinálnak. Kíváncsi lennék, hogy amennyiben egy fillér bevételük sincsen, akkor a cég miből fizeti az ügyvédet, aki felperesként eljár a nevükben. De nem is idegesítem magamat a dolgon, egyáltalán nem foglalkozom velük!" - mondta a Blikk megkeresésére Hajdú.

Kárász Róbert is megerősítette a lap információit, ám ennél többet nem kívánt mondani.

„A per évek óta zajlik. Ez elsősorban Batiz és Hajdú konfliktusa"- nyilatkozta.