horoszkóp

Kiss Daniella egyelőre ezzel a videóval képvisel minket a világ előtt

2015.11.03. 21:08

Elkészült Kiss Daniella bemutatkozó videója – a szépségversenyző november 20-án utazik Kínába, a Miss World világversenyre, hogy ott remélhetőleg Kulcsár Edina nyomdokaiba lépjen (ő tavaly a második lett, ami váratlanul jó eredmény). Az alábbi klip azért készült, hogy megismerje őt, és rajta keresztül minket is a világ. Ilyen szemmel nézzék.

Mivel a videó angol nyelvű, kiemeljük belőle a legfontosabb tudnivalókat, hátha pont ilyenül nem beszélnek.

  • Kiss nagyon szórakoztatóan beszél angolul. 
  • Nagyon érdekli a tévé világa, úgyhogy ha hazajött a világversenyről, talán abban is kipróbálja magát.
  • A családja édességet gyárt, és lehet, hogy rá is ez vár.
  • Valamiért Budapesztnek mondja Budapestet, mondjuk a BGF-et meg bígíefnek.
  • Budapeszt tele van egy nagyon látványos és történelmi hellyel.
  • Apró érdekesség, hogy nem véletlenül lehet ismerős ez a zene: az énekelt részt Jennifer Lawrence-től kölcsönözték, aki Az éhezők viadala legutóbb megjelent részében énekelte. Arról szól, hogy találkozzunk a fánál, amiről akasztott emberek lógtak, de a filmben végül a szegény embereket elnyomó, a külsőségeket éltető, igazságtalan és fényűző Capitolium ellen indított felkelés szimbóluma lesz. Többet erről itt.

A YouTube-on ezt a kommentet találtuk:

Megnéztem az összes videót, hogy teljes képet kapjak a mezőnyről. Szerintem nagyon esélyes a győzelemre, a videó is jól sikerült, az angolja is sokkal jobb, mint az átlagé! Nagyon szurkolok neki!

Ha önök is szeretnék felmérni a mezőnyt, hát itt a lehetőség. Még a verseny reklámvideóját tesszük ide, mert abban Kulcsár Edina többször jól látható. (Az ő tavalyi bemutatkozó videóját itt találják, döntsék el maguk, jobb-e.)