A trónok harca színésznője, Natalie Dormer nemrég azt nyilatkozta, hogy szexjelenetet forgatni közel sem szexi, mivel minden csak arról szól, hogy mi milyen szögből néz ki jól, és a jeleneteket újra meg újra, vagy ezerszer fel kell venni. Dormer nyilatkozatának köszönhetően az Independent összeszedte más színészek gondolatait is a szexjelenetekről, és bizonyára nem fog meglepődni, ha megtudja, hogy igazából a többieknek is hasonló a véleménye. Kivéve Hugh Grantet. Nyilván.

Kate Winslet:

Ilyenkor szó szerint lepedőbe csavarva kérdezed meg a másik színésztől, hogy "mégis mi a szart csinálunk?" Anyádnak meg azt mondod a nap végén, hogy a munkahelyemen ma ez és ez hozzányomta az arcomhoz a bal herezacskóját.

Dakota Johnson:

Szexjelenetet forgatni nem egy érzéki, vagy élvezetes munka. Fülledt, de nem szexuális értelemben. Egyszerűen csak izzasztó és kényelmetlen.

Mila Kunis:

A szexjelenetek nehezek. Teljesen mindegy, hogy egy baráttal, férfival, vagy nővel csinálod. Ha ott van még rajtatok kívül százakárhány stábtag, aki világít rád, és ide-oda pakolgat, akkor abban semmi kényelmes nincs.

Hugh Grant:

Mindig is élveztem a szexjeleneteket, még akkor is, ha azokat igazából nem kéne. Persze a bevett válasz ilyenkor az, hogy egyáltalán nem szexi, mert megannyi stábtag áll körbe téged. De ezeket mindig is izgatónak találtam.

Liam Hemsworth:

Mindig nagyon kínos, mikor le kell tolnod a nadrágod a stáb, meg más színészek előtt. A jelenet közben minden oké, nem érzem magam kényelmetlenül, de amint vége, és ott állsz az alsógatyádban, az elég fura és kényelmetlen tud lenni.

Rosamund Pike:

Együtt vagy egy férfival, aki nem a férjed. Ő alsónadrágban van, te meg bugyiban, és gyakorlatilag egymáson fetrengtek egy ágyon.

Anne Hathaway:

Visszataszítóan zavarbaejtő az a pillanat, amikor idegenek előtt kell levetkőznöd.

Henry Cavill:

Csak egyszer fordult elő, hogy erekcióm volt forgatás alatt. A lány felettem volt, gyönyörű mellei voltak, a dolgaimat pedig nem rendeztem el úgy, hogy nehogy hozzáérjen, miközben rajtam mozog, szóval a helyzet egy kicsit kemény volt a végén.