Az énekesnő és Lewis Hamilton egy zártkörű John Newman koncertet néztek meg pénteken, a Box nevű londoni klubban, a Daily Mail most ezért vetette fel a lehetőséget, hogy a pár újra összejött. Ha már nem emlékeznének, Scherzinger és a Forma 1-es pilóta legutóbb februárban szakítottak, de már olyan sokszor történt ilyen, hogy bármikor összejöhetnek újra.

Igaz, Scherzinger sajtósa szerint „véletlen egybeesés, hogy mindketten ugyanabban a klubban voltak. Nicole nincs együtt Lewisszel”, de ezt értelmezhetjük akár úgy is, még nincsenek együtt. Jelenlévők szerint külön érkeztek, és külön távoztak. A klubban viszont ugyanabban a zárt helyiségben tartózkodtak, ahová még a Box biztonsági emberei sem mehettek be. Ennek ellenére van, aki azt állítja, hogy külön asztalnál ültek, hát higgyék el nekik, ha akarják. Mindenesetre jóval zárás utánig maradtak, a személyzet állítólag alig várta, hogy végre hazamenjenek.

Miért gyanakodunk?

Scherzinger és Hamilton 2008-ban kezdtek hivatalosan randizgatni, de néhány hónap után szétmentek, mert túl sok volt a dolguk. Csakhogy utána jött egy szerelmi vallomás, meg egy összeköltözés – ez volt az első újrakezdésük.

Volt nagy öröm, Scherzinger gyereket akart, már mind az eljegyzést vártuk, aztán már megint ott tartottunk, hogy a karrierjeik szétválasztották őket. Csak másfél hónapot kellett kibírni, amíg újra összejöttek. A második újrakezdés már komolyabb tervekkel, reménybeli esküvővel és az azzal kapcsolatos szülési elképzelésekkel járt. 

Tartott mindez 2011 októberéig, amikor, talán a gyerekkérdés miatt, megint szakítottak. Tudják, mi jön, ugye? Őszinte érzelmek, azok. A harmadik újrakezdés után nagyon sokfelé jelentek meg együtt, Scherzinger hol szerencsétlenkedett, hol melloldalt mutogatott. De jaj, a szerelemnek múlnia kellett (volna), méghozzá 2013 júliusában.

Ezután a dolgok a várható módon alakultak: az énekesnő mégis érzett dolgokat Hamilton iránt, aki romjaiban hevert. Mi következik ebből? A negyedik újrakezdés. És az ötödik szakítás, ami a kettő között történt, az a szokásos, és már leírni is unjuk. A szakítás óta Scherzinger folyamatosan dögösködik, Hamiltonnak meg talán megvolt Rihanna és Kendall Jenner is.

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton 2008 óta tartó gebődését most már jó volna lezárni. 

Vajon újrakezdik ötödszörre is?