Szombat este Stockholmban adott koncertet Madonna, aki a színpadon természetesen a pénteki párizsi terrortámadásokról is beszélt. Bár ő nem fetrengett a koncertjén, mint Justin Bieber, de könnyek között fejezte ki együttérzését az áldozatok családjainak. 

Nagyon nehéz a színpadon jól éreznem magam és táncolnom, miközben az emberek sírnak, mert elvesztették a szeretteiket. De azok az emberek pontosak ezt akarják, hogy csendben maradjunk, hogy némák legyünk, de nem hagyjuk. Sosem fogjuk hagyni. Hiszek az összefogás erejében. Rengeteg a gonoszság a világban és nem csak Párizst érinti a terrorizmus sem, de hiszek abban, hogy több a jóság. Azért vagyunk itt, hogy ezt bebizonyítsuk. Miért hagynám nekik, hogy megállítsanak engem, minket, hogy élvezzük a szabadságot?! 

- majd arról is beszélt, hogy a támadások olyan helyeken történtek, ahova az emberek szórakozni mentek. Mindenkit arra szólított fel, hogy változtasson önmagán, tiszteljen és törődjön másokkal, hiszen ez az egyetlen módja, hogy a világ is változzon. 

Csak a szeretet változtathatja meg a világot, de nagyon nehéz feltétel nélkül szeretni, olyat szeretni, amit nem értünk, vagy más, mint mi. De muszáj, vagy örökre ez lesz. 

- mondta, majd egy perces néma csendet kért, megtörölgette a szemét és elénekelte a Like a Prayert közben néha azt kiabálta, hogy "Soha többé háborút", aztán pedig folytatódott a koncert a szokott rendben. 

HQ video of Madonna last night speech about peace + Like a Prayer posted by her manager Guy Oseary. It's touching. It's deep. #rebelhearttour Stockholm

Szerző: DrownedMadonna.com, 2015. november 14.