Ha lemaradt volna, ő itt Ariel Winter, a Modern család 17 éves színésznője, aki a sorozatban Alex Dunphy-t alakítja.

Mivel ő egy tinilány, így nyilván megoszt magáról néha egy-két képet Instagramon. Akár egy ilyen cuki, hétköznapi családi fotót is, amin unokahúgaival látható:

**** #mynieces #lovethem #fbf

A photo posted by Ariel Winter (@arielwinter) on

Sokak szerint viszont ez nem csak egy ártatlan családi fotó, ugyanis Winter kihívó módon bikinit visel.

Bikinit! Egy hajón! Ki látott már ilyet?!

Szóval szinte azonnal megjelentek a kommentek, azt firtatva, hogy Winter milyen dögös, amin nem csak a többi kommentelő, de a színésznő is kiakadt, ezért később kiposztolta az alábbi fotót:

Who knew that an innocent photo with my nieces would turn into this? The height of a girl's skirt or whatever she is wearing for that matter, does not imply what she is asking for. It sickens me to think at 17 years old, a photo of myself with my nieces is suggesting that I'm "asking for it". I typically never give power to the mean things people bravely say behind their computer screens on the Internet, but this is for the girls who are constantly bullied whether it be online or at school.. You are not asking for anything because of what you are wearing- you are expressing yourself and don't you ever think you deserve the negativity as the consequence to what you are wearing- YOU ARE BEAUTIFUL. Celebrate you and don't let anyone's comments allow you to think less of yourself. Us girls have to stick together!!!!!!

A photo posted by Ariel Winter (@arielwinter) on

A következő szöveggel együtt:

Ki gondolta volna, hogy egy ártatlan fotó az unokahúgaimmal idáig tud fajulni? Egy lány szoknyájának hossza, vagy bármi ami éppen visel, nem azt jelenti, hogy azt akarja, vagy hogy kihívó lenne. Rosszul vagyok attól, hogy 17 évesen egy az unokahugaimmal közös fotó posztolása ezek szerint azt jelenti, hogy "én azt akarom". Általában nem igen tulajdonítok jelentőséget azoknak a gonoszságoknak, amiket az emberek nagyon bátran a gépük előtt ülve írnak a neten, de ez most azoknak a lányoknak szól, akiket folyamatosan zaklatnak akár online, akár az iskolában... Azzal, amit viseltek, csak kifejezitek magatokat, nem pedig azt mutatjátok, hogy "azt akarjátok", és soha ne gondoljátok, hogy megérdemlitek a negatív megjegyzéseket azt illetően, hogy mit viseltek, hisz gyönyörűek vagytok. Mondhat bárki bármit, soha ne gondolj magadról kevesebbet! Nekünk lányoknak össze kell tartanunk!

Ezt a Spice Girls, vagy Beyoncé sem mondhatta volna szebben!