Nem volt egy hideg ősz ez a 2015-ös, de most már lassan itt a december, és érkeznek rendesen a mínuszok. Az Instagramon konkrétan Kulcsár Edina indította be a hidegszezont egy döbbenetesen szexi képpel egy héttel ezelőtt, de azért lassanként elkezdtek érkezni a télies fotók a többiektől is. Kié a legjobb fotó? Ez a heti trend, úgyhogy a választ nem mi adjuk meg, hanem ön.

Kulcsár Edina

Szóval ez az a bizonyos kép a frissen szinglivé vált szépségkirálynőtől, mert persze egy fekete nagykabát is tud erotikusba hajlóan szexi lenni, ha nincs alatta semmi. Vagy ha legalábbis úgy néz ki, mintha nem lenne alatta semmi. A darab mindenesetre Kulcsár Edina saját kollekciójából származik, az egyetlen, amibe bele lehetne kötni az az, hogy mintha a kabát válla kicsit le lenne csúszva. De ez lehet, hogy a design része.

Palvin Barbara

Na jó, igazából a leghíresebb magyar modell is beelőzte Kulcsár Edinát, hiszen Palvin Barbara jó két hete posztolta ezt az igencsak őszies képet – igaz, nem Magyarországról, hanem Bostonból. Sima, világos póló, komoly, fekete bőrdzseki, férfias sapka alól kilógó hajtincsek. Eléggé úgy tűnik egyébként, hogy ez ugyanaz a dzseki, amiben később erre a filmpremierre is elment. Bizonyára nagyon szereti.

Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna ezzel szemben kifejezetten nőies és elegáns ezen az őszies képen. Túl sok minden ugyan nem látszik a kabátból ezen a fotón, de már ennyiből is egyértelmű, hogy ez egy elég különleges szabású darab lehet. Mondjuk itt is visszaköszön a fekete bőr, de Palvin Barbarával szemben a sminkkel általában (de nem mindig) csínján bánó úszónőnél nem a bőr dominál.

Horváth Éva

Horváth Éva nem jókedvében szelfizett sapka-sálban ezen a héten, hanem Kulcsár Edinához hasonlóan neki is promóznivalója van. Ő a kötött holmit propagálja, és reklám ide vagy oda, annyiban mindenképpen egyet kell vele értenünk, hogy túl sokan hordanak feketét meg szürkét ezekben az egyébként is sötét hónapokban, szóval aki színesben jár, az szívességet tesz az egész városnak. Mondjuk nem mintha Horváth Éva kerülné a feketét, ebben a kabátban például elég zordul néz ki ő is.

Csobot Adél

A photo posted by Csobot Adél (@adelcsobot) on

Csobot Adélon jól látszik, hogy ez egy különösen napos ősz volt, de azért most már lassan tényleg jön a hideg. November harmadik hetében ritkán szokott szükség lenni a napszemüvegre, de ezen a héten a vezetéshez még mindig jól jött. Az őszies hangulatot egyrészt a bőrdzseki (megint bőrdzseki!), másrészt a szőrme kölcsönzi ennek a szelfinek.

Iszak Eszter

A photo posted by iszakeszti (@iszakeszti) on

Ki néz ki a legjobban a fotóján?

És hatodiknak nézzük Iszak Esztert, aki azt írja ehhez a fotóhoz, hogy a különleges sálkötési technikákat szeretné vele demonstrálni. Merthogy eddig ő csak úgy a nyaka köré tekerte a sálat, de most már tudja, hogy azért ezt a műfajt is lehet variálni, amint az a képen remekül látszik.

Mondjuk ez a fotó szerintünk nem is annyira a komplikált sálkötéstől zseniális, hanem inkább attól, ahogy harmonizál a szemsmink színe a sál színével. Na de nem biztos, hogy az ilyesmitől mindenki meghatódik, a lényeg, hogy válassza ki a kedvencét, és szavazzon rá az itt látható szavazódoboz segítségével! Köszönjük, és vigyázat, most már tényleg jön a hideg, kellemes fázást kívánunk a jövő hétre!