11898668 975996825777266 8307017108535883501 n

Most bikinis képe miatt kövezik Sarka Katát

2015.11.24. 10:37

Sarka Kata egy azok közül a celebnők közül, akik ha minden túlzás nélkül BÁRMIT posztolnak Facebookra, kommentelők hada rohamozza meg őket, és a hozzászólások fele nem túl hízelgő.

Hajdúné követői nemrégiben egy átlátszó estélyi ruha miatt akadtak ki, így amikor megláttuk a hétfőn posztolt bikinis képét, már olvasás nélkül is tudtuk, hogy

megint áll a bál.

Na de lássuk, hogy a kommentelők egy részét miért zavarja Sarka fotója, amin úgy pózol, mint bárki egy strandon – csak mondjuk jobb alakkal.

Én is két gyerekes anyuka vagyok. Sokat vagyok velük és sokszor egy hajmosásra is alig van időm. Tehát aláírom hogy szép vagy és csinos, de a képek mindig CSAK erről szólnak. Mivel Te Anyuka is vagy szeretnénk olyan kepet is látni, hogy vacsorát vagy ebédet főzöl vagy tanulsz Noncsival

– írta például valaki.

Ilyen kepet egy muvelt intelligens no nem tesz ki magarol!!! Tudom mi vagyunk a feltekeny csajok ez csak egy velemeny!!!

– fogalmazott más, aki utólag még azt is hozzátette, hogy a Sarka által viselt bikini olcsó és silány darab, úgyhogy ennyit Katáról.

a csöcsöd mutogatod. ráadásul most ingyen. a baj csak ezzel az, hogy sajnos sokan felnéznek rád, te meg ilyen példát mutatsz

–vágott oda a következő megmondóember.

Sarka Kata egyébként egy ideig még fel is vette a kesztyűt, és igyekezett frappánsan visszavágni, aztán megunhatta, mert a kommentelők már csak egymással vitatkoznak.

Ön milyen fotókat szeretne látni Sarka Katáról?