Most, hogy Pirner Alma meg Tatár Csilla is végzett a terhességgel és megszülte gyerekét, nézzük kik azok a celebnők, akik jövőre, vagy még idén világra hoznak egy-egy celebgyereket!

Anne Hathaway

A legfrissebb hírek szerint Anne Hathaway is gyereket vár, bár ezt egyelőre sem ő, sem férje nem erősítette meg. Viszont jól értesült forrásokból úgy tudni, hogy a 32 éves színésznő már a második trimeszterben jár, szóval cirka 5 hónap múlva szülhet is. Egyébként ez lesz az első gyereke.

Csobot Adél

Az énekesnő és Istenes Bence októberben, valamiért még idő előtt jelentette be, hogy gyereket várnak. És bár Csobot Adél október végén még a terhesség korai szakaszában volt, a hasa már látszódott az Aranyélet premierjén.

Pontosan nem tudni mikor, de tippünk szerint valamikor a tavasz vége felé várható majd Csobot első gyerekének születése.

Dundika

Majkáné Dundika, vagyis Majoros Hornyák Hajnalkáról is nemrég derült ki, hogy ismét terhes. A műsorvezető/rapperrel ez lesz a második közös gyerekük. Első közös gyerekük, Majoros Marián négy évvel ezelőtt született meg.

Mivel a terhességet október végén jelentették be, így várhatóan márciusban születik majd meg az újabb Majoros-gyerek.

Kim Kardashian

Kim Kardashian várhatóan még idén kórházba vonul. Sőt, az is lehet, hogy a celebnők celebnője karácsonykor szüli meg a kis Easton Westet.

Coco T

Ice-T nője, Coco T is gyereket vár, és ez csak annyiban változtatott az életén, hogy mostanában kevesebb tangás pucsítós fotót tesz közzé magáról Instagramon.

Coco T egyébként körülbelül Kardashiannal egyidőben, karácsony környékén fog szülni.

Update: Nem sokkal cikkünk megjelenése után meg is született Coco T gyereke.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és John Legend durván hosszú próbálkozás után, szintén októberben jelentették be, hogy gyereket várnak. Vagyis a modell valamikor márciusban szülheti majd meg első gyerekét.

Alexis Bledel

Sőt, a Gilmore Girls főszereplője is gyereket vár. Alexis Bledel gyerekének apja Vincent Kartheiser, akivel tavaly kötöttek házasságot. És mivel a színésznő egyelőre nem erősítette meg a hírt, így azt sem tudjuk pontosan, hogy mikorra várható a gyereke.

Amiben pedig nagyon reménykedünk:

Zimány Linda

A glammodell ugyanis idén már bejelentette, hogy gyereket akar Kedves Ferenctől.