tk3s xposure 04102013 md1 0578

Sinéad O'Connor folytatja az ámokfutást Facebookon

MJ
2015.11.30. 15:56 Módosítva: 2015.11.30. 16:14

Sinéad O'Connor vasárnap posztolt először egy búcsúüzenetre hasonlító levelet Facebookra, amiben arról írt, hogy mindenki cserben hagyta, nem bírja elviselni az életet, ezért túladagolta magát egy hotelszobában.

Az énekesnő viszont láthatóan jól van – legalábbis magánál van – mert nemrég újabb posztot tett közzé Facebookon. Igaz, a poszt indulatos, és ebben is rengeteg embert hibáztat rengeteg mindenért:

Jake, Roisin, Jr., frank, Donal, Eimear, soha többet nem akarlak látni titeket. Elloptátok a fiaimat. Majd képmutató módon bejöttetek hozzám a kórházba, mégsem voltatok ott, mikor felébredtem, és még a telefont sem veszitek fel? Szarok rátok! Számomra halottak vagytok. Megöltétek az anyátok, elloptátok a fiaimat. Magamra hagytatok tizenkét hétre! Azt kell hallanom, hogy idetoltátok a képmutató pofátokat, amíg nem voltam magamnál? Most meg nem vagytok sehol és nem veszitek fel a telefont? Gyerekrabló gyilkosok vagytok, soha többé nem akarok hallani rólatok. Miért voltatok itt, ha miattatok kerültem ide??? És most hol a picsában vagytok?? Gyilkosok. Hazugok. Képmutatók. Ezek vagytok. Ti tehettek erről.

sinead.png
Fotó: Facebook

Az énekesnő szállodai szobájához vasárnap este mentők és rendőrök vonultak ki, de az még mindig nem derült ki, hogy valóban túladagolta-e magát, csak annyit lehet tudni, hogy orvosi ellátásra volt szüksége.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.