Legutóbb Kiszel Tünde szemöldöke került ennyire az érdeklődés középpontjába, mint a napokban Dukai Regináé. A glammodell csak új rúzsának színét szerette volna megmutatni Facebookon, ám a kommentelők egészen másra fókuszáltak, és végül

heves vita alakult ki Dukai szemöldökfazonja miatt.

Igen, jól olvasták, a kommentelők összekaptak azon, hogy divatos vagy ősasszonyos a glammodell szemöldöke, és még az is felvetődött, hogy ezzel a fazonnal milyen példát mutat a fiatal lányoknak. 

Csodaszép nő vagy, de ez már túlzás. Ja és bocsi, ha nem tetszik az amit írok, de te közszereplő vagy és ha hiszed ha nem vannak követőid is!!! Tehát a viselkedésednek és kinézetednek van hatása az embereknek. Felelős vagy mindezért. Amit te vállaltál fel közszereplő létedre. A férfiaknak nem tetszik a bozontos szemöldökű nő és nagyon nem szeretnénk ha az itteni celebek miatt ilyen lányokkal kéne szembe találkoznunk az utcán!!! Hidd el a kutya nem hívná el őket randira és bizony nem fogják a szemükbe mondani, h a szemöldökük miatt!!! Ők meg szegények azt sem tudják majd mi a probléma hisz szerintük milyen menő ha bozontos szemöldökük van mint pl Neked!!!

 – írta egyik férfi rajongója. Egy másik szerint viszont eszébe ne jusson kiszedni többé, mert új irányzatot teremthet az ősasszony fazonnal: 

Igaz a pornós körökben ezt inkább "Hiary"-nak hívják és egy fetis féle, de ne is keverjük véletlenül se össze a két dolgot... Bár valamilyen szinten nekem a te szemöldököd lehet a fetis-em. Kérlek, véletlenül se szedd formára, hiszen sosem értettem, miért szedik ki a csajok, majd rajzolnak helyette másikat???!!! Sőt, össze is növeszthetnéd középen, és akkor rakhatnál bele csatot, vagy pillangós masnival copfba köthetnéd. Imádnám. 

Érdekes, hogy a témában leginkább a férfiak akadtak ki, míg a nők inkább megvédték Dukait a szemöldökével együtt: 

Szerintem sok férfi ébredne ilyen szemöldökű hölgy mellett, ha ilyen arc és test járulna hozzá grin hangulatjel grin hangulatjel Mellesleg a gyerekeknek és a nőknek is kitűnő példa , hogy a természetes szépségüket erőltessék.. nem mindig a mű a szép és a megcsinált.  

Természetesen maga a glammodell sem hagyta szó nélkül a dolgot, aminek egészen csodálatos komment lett a vége: 

Én pedig úgy hordom a szemöldököm, ahogy nekem tetszik! Ha nem így lenne, nyilván a szemöldököm sem ilyen lenne, de komolyan nagyon fárasztó már ezzel kapcsolatban magyarázkodnom. Miért nem lehet mindenkit elfogadni úgy ahogy van? Miért zavar téged az én szemöldököm??