Egyre nagyobb hullámokat vet az ügy, amit Stoya indított el hétvégén Twitter oldalán, amikor azzal vádolta egykori pasiját, hogy az megerőszakolta. James Deen ugyan tagad, de egymás után bukkannak fel olyan nők, akik szintén állítják, a pornósztár nemi erőszakot követett el rajtuk.

A hetedik a sorban egy 27 éves pornós, Nicki Blue, aki arról mesélt a Daily Mailnek, hogy 2011-ben Deen egy  San Franciscó-ipartin análisan megerőszakolta egy sörösüveggel, és a szájába vizelt.

Az erőszak a Kink Castle-ben történt, ahol Blue első pornófilmjét forgatták, és az akkor 21 éves lány este csatlakozott a színészekhez egy kis iszogatásra. Deen ráhajtott, és egy darabig Blue is benne volt a játékban. Később, ahogy ő fogalmaz eldurvultak a dolgok.

Orális szex közben ugyanis Deen váratlanul belevizelt a szájába, később pedig egy sörösüveget dugott fel a végbelébe, pedig a lány ezt nem akarta. Azt mondja, nem nagyon mert szólni, mert a színészt mindenki sztárként kezelte, ő pedig csak egy kezdő volt. Később a Kink internetes fórumán megpróbálta elpanaszolni a dolgot, de a posztját törölték, őt pedig kitiltották az oldalról.

Blue azt mondja, a rendőrséghez végképp nem akart fordulni, mert biztos volt benne, hogy értelmetlen.

Ha egy pornós, főleg aki szadomazo filmeket forgat, odamegy egy rendőrhöz és azt mondja, ez a férfi, akivel előtte volt egy szexjelenetem, megerőszakolt, nem fogják komolyan venni.

A Daily Mail az ügyben megkereste Deent is, ám ő egyelőre nem reagált Blue vádjaira.