A Blikk beszámolója alapján az ittas vezetés vádja miatt indult per első tárgyalási napján elhangzott néhány igazán meredek állítás. A kihallgatást levezénylő rendőrtiszt szerint a MOM Park garázsában történt baleset után Oszter Sándor azt bizonygatta, hogy FBI-ügynök, vagyis félig-meddig kollégák.

A színész emellett lenyomott pár fekvőtámaszt, a kapitányságon pedig mindenkivel szkanderezni akart, beleértve az éppen elfogott zsebtolvajokat és a rendőröket is. A MOM Park biztonsági őrei ugyanakkor máshogy emlékeznek a történtekre. Állításuk szerint nem vettek észre semmilyen ittasságra utaló jelet a színészen.

Én soha egyetlen szóval sem tagadtam, hogy fogyasztottam alkoholt, de nem a baleset előtt, hanem a baleset után. Ez az eljárás hatalmas károkat okoz nekem, mert amióta nincs jogosítványom, horribilis összegeket költök taxira és fuvarokra, hogy eljussak a fellépéseimre

– bizonygatta a lapnak Oszter Sándor, hozzátéve: jövő márciusban lesz a következő tárgyalás, ahol reményei szerint már meg is születik az elsőfokú ítélet.