A díjkiosztószezon elvileg/hivatalosan/hagyományosan január elejétől a báli szezon végéig tart. De ugye a karnevál végét se nagyon szokták komolyan venni, főleg jövőre nem fogják, mert nagyon korán lesz vége a 2016-os báli szezonnak, már február 10-én, és ugyanígy a januárt sem kell már feltétlenül megvárni ahhoz, hogy valaki elkezdjen díjakat osztani az egész éves teljesítményért.

Az elmúlt hetekben volt már egy csomó díjkiosztó, csak ezen a héten három is, úgyhogy ebben a heti trendben gyorsan összefoglaljuk, hogy ezeken a kissé előrehozott gálákon eddig kik dobták a legnagyobbat. Figyelmesen nézegessen, mert legalul már megy a szavazás! Az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Alessandra Ambrosio

Kezdjük mondjuk egy modellel, aki még október végén az InStyle Awards nevű magazinos díjkiosztón alkotott maradandót. Annyiban maradandót legalábbis, hogy még most is eszünkbe jut, ha az ősz/tél eddigi legemlékezetesebb ruháira gondolunk. Megírtuk akkor is, álláspontunk most sem változott, ez a ruha úgy mutatja meg a fantasztikus alakú Alessandra Ambrosio testét, hogy közben meglepően elegáns is egyben, pedig ordít erről a szettről, hogy nem lehet a ruha alá se melltartót, se bugyit venni. Mondjuk a frizura meglepően zilált, de ezen nyilván senki nem fog fennakadni.

Salma Hayek

Na és Salma Hayek optikai csalódásnak tűnő gigadekoltázsa most november végén az Evening Standard Theatre Awards nevű londoni eseményen? A fazon és a szín kísértetiesen hasonlít arra, amit Alessandra Ambrosio viselt egy hónappal azelőtt, na de itt a dekoltázson jóval erősebb hangsúly van. És Salma Hayeknek nem zilált a haja.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez az American Music Awards nevű gálán volt a háziasszony, hát tényleg kitett magáért, bár persze megszoktuk tőle, hogy úgy öltözködik, hogy az is kapjon valamit, akit inkább a divat érdekel, de az is, aki csak a mellekért-fenekekért szokta megnézni a celebnős képeket. Azon az estén több ruha is volt Lopezen, de a legizgalmasabb talán ez a kék kötözködős darab, amit valószínűleg nem csak úgy egyszerűen felvesz az ember, hanem úgy kell a viselőre rácsomózni. A legviccesebb ebben az egészben, hogy ez a ruha ágyéktól lefelé kezdődik, a felső része ott is van meg nincs is, hogy az okos lány meséjére utaljunk.

Emma Bunton

Ezen a héten szerdán este volt egy olyan, hogy Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards. Hát mondjuk nem egy Oscar-gáláról van szó, de mégis emlékezetes marad, mert jelen volt Emma Bunton, leánykori nevén Baby Spice, és annyira jól nézett ki, hogy arra inspirált minket, hogy külön összeállítást készítsünk abban a témában, hogy az egykori Spice Girlök mennyivel jobban néznek ki most, mint annak idején. Igaz, hogy Mel C csütörtökön valamivel még Emma Buntonnál is több szavazatot kapott önöktől, de ő ebben az összeállításban Sporty Spice nem szerepel, szóval kíváncsian várjuk, ezúttal Baby Spice győzedelmeskedik-e.

Fergie

Szerda este volt az FN Achievement Awards nevű díjkiosztó is, csak az New Yorkban. Itt a Black Eyed Peas énekesnőjeként megismert Fergie is feltűnt, és vele kapcsolatban az ember első reakciója minden alkalommal az, hogy szinte maszkszerű ez a babaarc, amit valahogy a fejére konzerváltak a szakemberek. Fergie egy kicsit úgy néz ki, mint egy idős nő, akinek nagyon jók a plasztikai sebészei, de nem, az ő életkorában éppen az az érdekes, hogy annyira még nem is magas, csak idén töltötte be a negyvenet (ezzel szemben Salma Hayek jövőre lesz ötven.) Fergie ezen a gálán egy fekete bodyból villantott dekoltázst és combot-feneket, de persze az egészet nagyon szemérmesen fekete fátyol leplezi.

Alejandra Alonso

Ki volt a legszebb?

Csütörtökön este pedig Glamour Awards volt Milánóban. A fotókat elnézve egyszer kaptuk csak fel a fejünket – a fent látható hölgynél. Alejandra Alonsónak hívják, spanyol-olasz illetőségű és modell, és szerintünk egyértelműen neki járt a glamúrdíj aznap este. Persze igazából rég senkit nem érdekel, hogy ki kap díjat ezeken a gálákon, de esetleg az talán igen, hogy Alonso ezt a femme fatale-jelmezt a LaPetiteRobe nevű márkától szerezte. A fekete-arany kombinációval nem lehetetlen mellényúlni, de ez így ahogy van, hajjal-smikkel-ékszerekkel együtt valami elképesztően dögös. Vagy csak mi látjuk így? Ne hagyja magát befolyásolni, szavazzon arra, aki ön szerint a legszebb! És most már tényleg alig várjuk, hogy januárban a Golden Globe-kiosztóval megkezdődjön az igazi díjazószezon.