Vajna Tímea és Sarka Kata mindennapjait most éppen az teszi ki, hogy a szépségkirálynőikért aggódnak, ugyanis nagyjából párhuzamosan fut két világverseny, amiken Magyarország is képviselteti magát. A mai Bors összefoglalta, hogy áll éppen a versengés. 

Sarka Kata versenyzője Kiss Daniella, vagyis Miss World Hungary

Kiss Daniella annyira vezetett, hogy gyorsan le is állította a Miss World online szavazását a bizottság. Hajdú Péter ezt azzal magyarázza, hogy egy versenyzőre többször is lehetett szavazni, így valószínűleg egy túl sok szabadidővel rendelkező családtag nyomogathatta az egeret görcsösen. Kiss 55 ezer szavazatot gyűjtött be, ami kétszer annyi, mint az utána következő második helyezetté. Most már csupán csak a legjobb ötvenben van, pedig megnyert egy nemzetiruha - és tánc részversenyt is. Most már a hivatalos Miss World applikációt kell letölteni és azon keresztül lehet szavazni a magyar lányra.

Vajna Tímea versenyzője Nagy Nikoletta, vagyis Miss Universe Hungary

Nagy Nikoletta Las Vegasban elődöntőzött, ami mindenki szerint nagyon jól sikerült, de majd csak december 20-án derül ki, hogy az infó, miszerint tejszínhabot tett egy bengáli tigris szájába és maga a tény, hogy nem esett el, elég lesz-e a döntőbe jutáshoz.  Az újság szerint Vajna Tímea  nagyon izgul, minden földi jóval és még személyi edzővel is segíti a lányt, aki negyedik lett a közönségszavazáson.