Kendall Jenner dögös hajléktalanból csinál sztárt

bd
2015.12.19. 08:32

Az úgy kezdődött, hogy egy wisconsini, gördeszkás fiú eldöntötte, elég volt a közép-amerikai középszerűségből, inkább elmegy Kaliforniába, és 1345689. próbálkozóként megvalósítja a nagy Amerikai Álmot, vagyis híres/gazdag lesz.

A 20 éves John Economou végül Venice Beach-en kötött ki, ahol az igen jóképű srác a csillagos ég alatt alszik, és minden ingósága elfér egy hátizsákban, írja a Daily Mail. Eddig ez nem egy sikertörténet, még azt a tényt hozzávéve sem, hogy Economu elég sokat csajozik, olyan sokat, hogy kiérdemelte a Venice Beach Rómeója címet.

Ám ahogy a mesékben, jött a fordulat, és a hajléktalan modellfiú egyszer csak meglátta a parton a király legkisebbik lányát. Jó, ez a XXI. század Amerikájában inkább úgy hangzik, hogy meglátta Caitlyn Jenner egykor még gyermeknemzésre használt ágyékának egyik gyümölcsét, Kendall Jennert.

A modell épp reklámot forgatott barátnője, Gigi Hadid társaságában, és amikor Economou meglátta, hogy egy csapat sirály molesztálja a csapatot, a segítségükre sietett. Nem hiányzik a jó tett helyébe jót várj formula sem, ugyanis  Jenner és Hadid annyira kedvesnek és helyesnek találták a fiatal modellt, hogy - legalábbis arra a délutánra - összehaverkodtak vele, és beajánlották a Two Management tulajdonosának, Luc Brinkernek, aki annak idején a Kardashian klán majdnem legkisebb lányát is elindította a pályán.

Az ügynökség le is szerződött Economouval, ám a boldogan éltek... végkifejlet még várat magára, mivel a srác még mindig a parton alszik, egy szál takaróján (amikor épp nem egyéjszakás kalandot bonyolít), de mint mondja, egyelőre élvezi ezt a szabad életet. Közben persze azt tervezi, hogy egy nap pont olyan ismert lesz, mint a két szupemodell, aki felfedezte.