Csütörtök este volt Budapesten a Csillagok háborúja legfrissebb részének hazai premierje, ahol annyira sok celeb volt jelen, hogy bár sokukat külön posztban megírtuk, még így is bőven maradtak, akiket ebben a heti trendben említünk először. Nézzük és véleményezzük őket együtt! Ön szerint ki volt a legszebb?

Sarka Kata

Ha önnek a munkájával járna, hogy eszméletlenül sok olyan fényképet néz meg, amin emberek úgymond divatosan/elegánsan vannak felöltözve mindenféle rendezvények alkalmából, akkor lehet, hogy ön is eléggé unná már azokat, akiknél az elegancia a feketével egyenlő. Egy átlagos magyar celebeseményen a nők fele csupafeketében szokott lenni és nincs ez másként most sem, átállt a sötét oldalra ezúttal többek között Sarka Kata is, aki férjével és gyerekeivel nézte meg a Csillagok háborúja hetedik részét.

Ez az egyszerű kis ruha talán csak Hajdú Péter koptatott farmere és kilógó ingalja mellett tűnik ennyire elegánsnak, de persze Sarka Kata nem nagyon szokott mellényúlni, ha öltözködésről van szó, most se tette. Jól néz ki, de ha van valami izgalmas rajta, akkor az nem az öltözéke, bár egy jópont mindenképpen jár azért, hogy kislányával kvázi összeöltöztek. Nézze meg a képet teljes egészében a nagyításban!

Dobó Kata

Namost a fekete ruhákkal az van, hogy nem csak én húzom a számat a láttukon, hanem a jelek szerint a többség is eléggé unja őket. Erre abból lehet következtetni, hogy novemberben az Aranyélet premierjéről is készült egy ilyen cikk, és hatból két nő zsebelte be a több ezer olvasói szavazat többségét. Ők voltak Ónodi Eszter és Nagy Réka, színes ruhában. A maradék négy nő csupafeketében volt, köztük Dobó Kata is, aki sajnos nem tanult az esetből, úgy látszik, végképp átállt a sötét oldalra.

Persze Dobó Kata szintén az a kategória, hogy ő aztán bármiben bombanő, de ez a bőnadrágos-nagyöves szett mintha direkt arra lenne kitalálva, hogy az ember bombanő mivoltát leplezhesse vele. Az offenzíven drága, de kissé klisévé vált Louis Vuitton-táska meg végképp bántja most az ember szemét, hogy még csak nem is passzol a szetthez. De lehet, hogy Dobó Kata csak azt akarta kommunikálni ezzel a külsővel, hogy nem szereti a Csillagok háborúját.

Ábel Anita

Ábel Anita meg aztán végképp annyira ott van a sötét oldalon, hogy neki a táskája, sőt, a körme is fekete. Őrajta érezzük a legkevésbé, hogy egyáltalán bármi erőfeszítést próbált volna tenni, hogy egy kicsit kirittyentsen a Star Wars premierjének tiszteletére, kb. úgy néz ki, mintha csak a munkából jött volna egyenesen. Ő is nyilván tudja, hogy simán lehet, hogy sokaknak pont ezért lehet szimpatikus – ha önnek az, rá szavazzon majd legalul!

Kiss Ramóna

Lennének még fekete ruhás celebek, például Varga Izabella és Liptai Claudia, de helyettük inkább jöjjenek végre a színek. Kezdve a mustársárgával, illetve a Barátok köztből ismert Kiss Ramónával. Ez a ruhácska sincs éppen túlkomplikálva, de a szín már bőven elég ahhoz, hogy az ember kitűnjön a hazai mezőnyből, még fekete csizmákkal és válltáskával kiegészítve is.

Tolvai Reni

Vagy ön jobban szereti a bordót a mustársárgánál? Akkor ajánljuk önnek Tolvai Renit, aki szintén egy olyan dresszt választott, ami az árnyalat mellé a szabásával túl sok izgalmat nem kínál. Hosszú ujjú, térd alá érő, nem bő, de nem is éppen szűk, plusz nekünk a frizura se jön be különösebben. Nade. Tolvai Reni azért elég bevállalós szokott lenni, és ezúttal is volt két jó ötlete: a különleges öv és a különleges alakú retikül. Szóval elhozta ő azért a Star Wars-premierre is, amit vártunk tőle. Köszönjük.

Kulcsár Edina

Ki nézett ki a legjobban?

És végül nézzük a tavalyi szépségkirálynőt, Kulcsár Edinát, aki szinte úgy kezelte ezt az eseményt, mintha egy hollywoodi nagypremier lenne, vagy legalábbis (a többiekhez képest) úgy néz ki, mintha skatulyából húzták volna elő. Ráadásul egy tengerkék, diszkréten villantós kétrészesre egy érdekes szabású, fehér kabátot vett rá. A szín is, a stílus is olyan, mintha Kulcsár Edina egy távoli galaxisból érkezett volna a magyar hétköznapokba.

De persze nem szeretnénk senkire ráerőltetni a véleményünket, ez csak egy a sok közül. Önnek ráadásul nem is kell ennyit gépelnie, hogy a saját véleményét idetegye, kattintson csak egyet a szavazógépbe! Köszönjük!