GettyImages-500818342

Mi a fenét tudnak ezek a fiúk, hogy ennyi híres nő őket akarta?

vlc
2015.12.25. 13:50

Vagy még mindig akarja. Az most mindegy, hogy tudja-e, mi az a One Direction, vagy érdekli-e egyáltalán, hogy ez egy közepesen gyenge, de annál népszerűbb fiúbanda. Utóbbi éppenséggel lényegtelen, inkább az a furcsa, hogy ilyen messziről érthetetlen a tagok vonzereje, rengeteg ismert jó nővel boronálták őket össze. Persze a nagyja csak pletyka, talán volt valami, talán nem, de akkor is rejtély mondjuk Niall Horan sikere.

Hogy kié?

Az egyik tagról van szó, 22 éves, festett szőke, 173 centi magas. Dióhéjban ennyi. 

Horant legutóbb Selena Gomezzel hozták össze. Egyikük sem erősítette meg a kapcsolatot, de egyre többet írnak róluk a lapok. Állítólag randizgatnak egy ideje. Szóval Justin Bieber volt nőjének bejöhet a 22 éves énekes. 

Ellie Gouldingnál sem beszélhetünk komoly kapcsolatról, de azt az énekesnő is elismerte, hogy voltak egy-két randin. Már két jó nőnél tartunk, és akkor Palvin Barbaráról még nem beszéltünk, akit Horan elvileg be akart mutatni a szüleinek. De aztán szakítottak 2014 elején. 

Persze ez a pár híresség csak a jéghegy csúcsa, akadnak még szép nők, akiket Horan megkapott. A másik szupernépszerű tag Harry Styles, aki nemcsak Taylor Swifttel volt együtt 2012 végén, de Emma Watsonnal is. Utóbbi erős pletyka, lehettek csak barátok, de az már valami, ha Watson jófejnek tartja. Kendall Jennerrel pedig egy ideig flörtöltek

Utolsó infónak még annyit, hogy egy volt harmadik tag (2015 márciusában hagyta ott a bandát) az ötből, Zayk Malik Gigi Hadiddal jár, aki fiúcsapatot váltott, a Jonas Brotherst cserélte le

Ön érti ezt?

Mi a titkuk?