tk3s visual 349343 065

Tori Spelling addig hangoztatta milyen csóró, hogy karácsonyra megszánták

2015.12.28. 14:10

Tori Spelling nemrég a Radar magazinnak sírta el bánatát arról, hogy neki és férjének anyagi gondjaik vannak, így teljesen kivan attól, hogy nem tud a gyerekeinek mindent, de mindent megadni karácsonyra, pedig megérdemelnék és amúgy is, ettől az egésztől ő is szomorú meg a gyerekek is szomorúak. Férje, Dean McDermott annyira nem lett depressziós ettől, szerinte egyáltalán nem fontos, hogy a gyerekek annyi ajándékot kapjanak, kevesebbel is teljesen boldog és kiegyensúlyozott életük lehetne. Ezen jól össze is vesztek. 

Azonban mikor máskor ne történne csoda, mint karácsonykor, így Spelling sirámjai is meghallgatásra kerültek, így a Mattel és a Toys"R"Us küldött neki, illetve a gyerekeknek egy szeretetcsomagot Barbie házzal lakókocsival. Spelling ki is tette hamar és köszönetet is mondott a segélyért. 

Hogy mennyire hasznos a sírás, az a következő képéből is kiderül, ugyanis a szomszédjuk pedig azzal lepte meg a szegény nélkülöző családot, hogy elvitte őket egy körre egy feldíszített 1929-es tűzoltóautón. A Beverly Hills 90210 sztárjának állítólag nincs semmilyen bevétele, ezért minden felkérést elvállal. Úgy tudni ezért is változott az instagramja egy hirdetési magazinná