Kedves L.L. Junior és Mohamed Fatima!!! Szomorúan és tétlenül néztem ahogy 2015-ben ketten,engem elfelejtve "Vonatoztatok". Bevallom nektek,hogy nem volt túl jóleső érzés azt látni,hogy nélkülem tettétek mindezt!

– írta Fehér Tibor, vagyis Beat a Facebookon, utalva arra, hogy Mohamed Fatima és L.L. Junior nemrég egy szám erejéig valóban újra összeálltak, de őt, mint a 90-es évek végén népszerű Fekete Vonat harmadik tagját kihagyták a buliból.

Annyira, hogy Beat állítása szerint meg sem keresték őt, miközben L.L. Junior és Mohamed Fatima pár hete még azt nyilatkozták, hogy nem tudják, mi van vele, régóta nem is hallottak felőle.

De ő nem haragszik, sőt, szeretné, ha újra összeállnának és folytatnák a Fekete vonatot:

Az elmúlt 15 évben az én egyéni sikereim és eredményeim fel sem érhettek a tieitekhez,de mégsem árnyékoltam be azt a ragyogó legendát amit Fekete Vonatnak neveztünk el!De bizony mondom néktek: én nem haragszom .... viszont nem fér a fejembe,hogy miért nem tudunk méltóak és hűek lenni a F.V. közönségéhez (akiknek a jelenlegi sikereinket köszönhetjük) és a szinvonalhoz amit hárman együtt képviseltünk!! Én most büszkén megteszem azt amit ti nem: kijelentem hogy szeretném ha összeállna a csapat,mégpedig az eredeti felállásban!!!! Fatima Junior Beat !!! Mutassuk meg még1szer,hogy " Mit ér a vér?!" Ezúton szeretném üzenni a Skyforcenak és a Starpeopleproductionnak,hogy én készen állok a közös munkára!!!!Csak igy szerényen magamról:bölcsebb lettem ,vékonyabb és jobb mint valaha!!! Most már csak rajtatok múlik Fatima és Junior hogy újra zakatoljon az igazi és utánozhatatlan FEKETE VONAT.....

Beat a Ritmuskrisztus

A közönségnek pedig azt üzenem,hogy segitsék ezt az ügyet a Lájkokkal,Megosztásokkal,Kommentekkel...hogy célba érjen ez az üzenet!!!!