Bizonyára sokan tudjátok,hogy nyilt levelet intéztem a 2 volt zenekartársamhoz annak érdekében,hogy próbáljuk meg újrainditani az együttest

- írta Facebookon Fehér Tibor, akit Beat néven ismer a közönség a Fekete vonatból. Az egykori tag elmondása szerint rengetegen támogatták ötletét, de sajnos a két címzett, Mohamed Fatima és L.L. Junior cseppet sem örült a hírnek. Legalábbis ezt írta Fehér:

Egyedül Lakatos Róbert (junior managere) nyilatkozatából derült ki,hogy a válasz részükről a: NEM!! Igaz látszólag nyitva hagyott 1 kiskaput de azon csak az elszalasztott lehetőség kulloghat már át.Fatima reagálása zavaros és érthetetlen volt,főleg ha azt figyelembe vesszük hogy ő nélkülem és junior nélkül csinált 1 negyedik vonat lemezt! Ráadásul a cimado dal a "Még Várj" az én szerzeményem volt amit a tudtom és engedélyem nélkül használt fel!(magyarul : ellopta)

Hozzátette még, hogy a 2016-os évben minden erejével és tehetségével azon lesz majd, hogy kiszolgálja a csalódott és elfeledett Fekete Vonat rajongókat.