Egy csomó híresség nyaralni volt ezen a héten. Teljes mértékben megértjük őket – biztos nem rossz az évet egy egzotikus nyaralással kezdeni. A fürdőző-napozó celebek közül egy csomót mutattunk már itt a Gumicukorban hét közben, de olyan sokan vannak, hogy bőven maradt még belőlük vasárnapra egy heti trendre való. Azaz hat darab. Volt, aki balesetet szenvedett a bikiniben, más viszont nyilván diadalt fog aratni a jól megválasztott fürdőruhával és az azokhoz párosított kiegészítőkkel. Figyeljen, mert legalul szavazni kell a látottakról!

Christina Milian

Az énekesnő Miamiben fürdőzött, és ő azon kevesek közé tartozik, akik egyrészes dresszt választottak a strandoláshoz. Ez a díványhuzatra emlékeztető virágos-gyümölcsös minta akár nagymamás hatású is lehetne, ha a fürdőruha nem lenne ilyen merészen szabva – dekoltázs, fenék, minden kilátszik belőle. Ráadásul egy vagány napszemüveggel, illetve esetleg egy visszafordított baseballsapkával kombinálva tényleg semmi nagymamás nincs benne. Csak akkor lát mindent, ha a képre kattint, szóval már most szólunk, klikkeljen szorgalmasan!

Liziane Gutierrez

Liziane Gutierrez azzal került be a hírekberögtön, ahogy az új év elkezdődött, hogy összetűzésbe került Chris Brownnal, és a rapper ezt a konflikust is csak a lehető legprimitívebb módon tudta kezelni: ütött. Nem csoda, hogy ezután Gutierrez után mentek a fotósok a strandra Rióban, de sajnos a hölgynek rosszul funkcionált a megkötős bugyija a nagy hullámzásban pont akkor, amikor őt fényképezték, szóval a fotóösszeállításban egy rendes fenékvillantást is megnézhet. Na ez az egyik nagy hátránya a megkötős bikiniknek, vigyázni kell velük!

Abbey Clancy

Abbey Clancy brit modell és realitysztár ezzel szemben Dubajban strandolt két kicsi gyerekével. Az ő felsője is olyan szabású, mint a fent említett Gutierrezé: elöl egész nyakig felér, háta viszont nincs, csak pertlik. Nyilván ilyenben napozni nem igazán lehet, de Clancyék bizonyára nem is mentek ki a közvetlen napfényre, tekintettel arra, hogy a babáknak se túl jó, ha szénné égnek a strandon. Úgyhogy Clancy felvehette ezt a csipkés fürdőruhát, ami jó eséllyel pályázhat a minden idők legelegánsabb bikinije címre. A karóráját viszont kicsit férfiasnak találjuk, de ezzel együtt nagyon tetszik. Önnek bejön?

Elsa Hosk

Elsa Hosk szintén egy modell, és őneki is van egy olyasmi fehér bikinije, mint amit Clancyn láttunk eggyel feljebb, azonban egy másik alkalommal Hosk egy narancs/piros szettben ment el quadozni a strandra Brazíliában egy Trancoso helyen, ami Bahia államban található. Őt nem csak azért vagyunk itt kénytelenek kiemelni, mert hogy a szettje színe passzol a jármű színéhez, hanem azért is, mert egy jópofa, bő nadrágocskával kombinálta a bikinifelsőt. Szerintünk nagyon jól áll neki, de ön majd akkor döntsön, ha már mind a hat nőt látta.

Izabel Goulart

Ez a nő annyira vékony, hogy az már hihetetlen, és akkor ráadásul felvesz egy ilyen kis piros háromszögbikinit, ami tényleg csak a legszükségesebb helyeken takar. Persze Izabel Goulart sem vasbetonszerelő, hanem ő is egy modell, és van olyan rutinos, hogy a megkötős bikiniben sem szenved balesetet, még úgy sem, hogy egy szörftesten jógatrükköket és -pózokat is bemutatott. És közben még kisebb nyaklánckollekciót is visel.

Daphne Joy

Ki nézett ki a legjobban?

És hatodiknak jöjjön ez a Daphne Joy nevű személy, aki tegnap már a háttérben előkerült a Jason Derulóról szóló Kockahas-posztban. Ez nem véletlen, Daphne Joy ugyanis Jason Derulo barátnője. A képeket elnézve nyilván egyértelmű, de azért szólunk: Daphne Joy szintén modell, csak a bögyösebb fajtából. A hölgy van annyira bevállalós, hogy egy gyakorlatilag testszínű bikinit vett, amitől a képeken néha úgy néz ki, mintha meztelen lenne, főleg amikor rajta van a kék mentőmellény, mert akkor úgy tűnik, mintha nem is lenne semmi a mellény alatt. Hát van, de mondjuk tényleg nem sok minden. Igaz, ha nincs mellény, akkor van a csípő köré kötött kendő, ami szintén fantasztikusan jól áll Joynak. Ha végiglapozta a képeket, válasszon kedvencet! Ki nézett ki a legjobban a strandon?