Pár napja a Backstreet Boys egykori szépfiúja, Nick Carter részt vett egy kocsmai verekedésben a floridai Key Westben, emiatt a rendőrséget is kihívták, az énekest meg bevitték.

Mint kiderült, Carter nem egyedül bunyózott, hanem egy haverjával Michael Papayansszal, és mindketten elég részegek voltak. A TMZ úgy tudja, az énekes egy kidobót is fojtogatott, a bunyó pedig azzal kezdődött, hogy a túl részeg Cartert és haverját nem akarták kiszolgálni, majd kirakták őket a kocsmából, amiért ők egy picit mérgesek lettek.

A szemtanúk szerint Papayans lefejelte az üzletvezetőt, Carter pedig torkonragadta a kidobóembert.

A letartóztatott Nick Carter szerint sokkal több van a letartóztatása mögött, mint amit látunk, az őt kérdező riportereknek pedig azt mondta: 

Az Igazság Ki Fog Derülni!

Az alábbi videón sokminden nem látszódik, viszont annál több dolgot hallani, többek közt például azt, hogy Papayans ügyesen bedobja a rendőröknek Nick Carter nevét, ám azokat totálisan hidegen hagyja az. Van viszont egy látványosabb videó is, ahol Carter a bíró előtt áll, és meghallgatja, hogy 1500 dollárér óvadék fejében kiengedik, hogy szabadlábon védekezhessen.