Schobert Norbert és Andre Agassi közös biznisze nem volt akkora sikertörténet, ahogy eleinte gondolták. Nem lettek társtulajdonosok, sőt a szerződést is felbontották, a Norbi Update-részvények árfolyama pedig egy év alatt a harmadára esett.

A fitneszguru a portfolio.hu-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a brókerbotrányok egyik legnagyobb vesztesének tartja magát.

1055 forinton is állt az árfolyam, a Buda-Cash-botrány azonban mindent felülírt. Az Update részvények 98 százaléka a Buda-Cash-nél volt, ezeket a papírokat pedig az MNB zárolta, a részvények sorsával kapcsolatban kilenc hónapig nem volt semmilyen kommunikáció, ez is elbizonytalaníthatta a befektetőket. Ráadásul nagy ügyfélvagyonok tűntek el a botrányban, nekem például 140 millió forintom veszett oda, kártalanítás pedig nincs, ez nekem is nagyon súlyos emberi, családi, anyagi veszteséget okozott. Én vagyok a Buda-Cash-ügy egyik legnagyobb károsultja, anyagilag, erkölcsileg és mindenhogy. Azok a befektetők, akik sokat buktak a brókerbotrányokon azokat az eszközeiket kezdték el eladni, amik még megvoltak a számláikon, többek között az Update-részvényeiktől váltak meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy az Update-papírok a kutyának sem kellenek, mert azért ezeket valaki meg is vette, de tény, hogy emiatt esett az árfolyam.

– fejtette ki Schobert Norbert, aki Andre Agassival kapcsolatban is nyilatkozott, de azt nem árulta el, hogy mennyibe fájt a cégnek a szerződésbontás:

Meghívást kaptam Agassitól, a családi házukban találkoztam Steffi Graffal és Andre Agassival, Agassi húst sütött nekem, Steffi Graf spárgát készített, arról beszélgettünk, hogy 20 százalékos tulajdonosok lesznek az Update-ben, aztán kezet fogtunk megöleltük egymást, és elkezdtük előkészíteni a szerződést. Rá néhány hétre robbant a Buda-Cash-ügy, aztán a Questor és az összes többi, ezeket az ügyeket pedig a világ legnagyobb hírügynökségei is lehozták. Milliárdokat buktam a brókerbotrányokon. Ha nincsenek a botrányok, és ott vannak a papírjaink a bécsi, a londoni és a varsói tőzsdén, akkor most lehet, hogy 3000 forinton állnának a részvények.