A Blikk közölt egy hosszabb interjút a celeb/színésznő/énekes/műsorvezetővel, amiből az is kiderült, hogy Szabó Zsófi szerint teljesen jól megállja a helyét az RTL Klub új műsorvezetőjeként.

Szabó Zsófi múlt héten debütált a csatorna Story Extra műsorában. Szerintünk lassan beszélt, önök szerint pedig olyan semmilyen volt. Fogja vissza magát, mert a nagyon menyasszony műsorvezetőnek rosszul esnek a kommentek.

Nem volt sok időm a felkészülésre, azért ezt nem előzte meg több hónapos próbafolyamat, nem volt felkészülési idő. Mindössze két alkalommal voltam a Fókusz stú­diójában, beálltam a díszletbe, és megnéztük, hogyan is mutat majd ez élesben. Ott találkoztam Gön­czi Gáborral, akinek meghallgattam a szakmai tanácsait, és miután megnézett, ennyit mondott: „Zsófi, nem féltelek. Sok sikert a műsorodhoz!” Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik rosszul néhány kommentelő beszólása. De nem vagyok kezdő, nem érzem magam rossznak. És akinek nem tetszik, amit csinálok, annak azt javaslom, írja le kommentben, mi a baja. Az is azt jelenti, hogy egyel többen nézik a műsort. Mert aki valamilyen, arról van vélemény, aki semmilyen, arról nincsen

- mondta Szabó Zsófi.