A Velvet információja szerint kedden este félbe kellett szakítani az előadást a Nemzeti Színházban, mert lezuhant egy színész. Úgy tudjuk, a férfit a mentők már kórházba szállították.

A színház műsora szerint ma este a Szentivánéji álmot játszották a Nagyszínpadon, amikor a baleset történt.

Kerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint megkapjuk válaszukat, posztunkat frissítjük. A Nemzeti Színház sajtóosztályán szerdán megerősítették információnkat.

A Nemzeti Színház művésze a kedd esti Szentivánéji álom előadása közben lett rosszul, miután egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiújult a korábbi porckorongsérve.

A színész még több, mint harminc percig tovább játszott az előadásban, de az egyik jelenet után már mozdulni se tudott, ekkor kellett megszakítani az előadást.

Fehér Tibort kórházba szállították, ahol infúziót kapott, és bár kezelésekre kell járnia, már jobban van, és holnaptól újra részt vesz a Csongor és Tünde próbáin, ő játssza majd Vidnyánszky Attila rendezésében márciustól Csongort.

A Nemzeti Színház kárpótolja a nézőket. Február 10-ig egy másik Szentivánéji álom előadásra válthatják át a jegyeiket, vagy visszakérhetik a jegyük árát.