A brutális ereje mellett pompás fenekéről híres Ronda Rousey a Saturday Night Live adásában viselte az eljegyzési gyűrűnek látszó gyémánt ékszert, és valószínűnek tűnt, hogy azt az új pasija, a szintén ketrecharcos Travis Browne húzta az ujjára. A Daily Mail szerint a fitneszmodell Jenne Renne Webb eléggé kiakadt a műsor láttán. Az interneten üzente meg utódjának, hogy legjobb tudomása szerint még mindig házasok a férfival, és ne lepődjön meg, ha majd megüti a csinos kis pofiját.

#LFM #lifestyleformenmagazine

Jenna Reneé Webb (@jennareneefit) által közzétett fénykép,

Az UFC nehézsúlyú bajnoka, a hawaii származású Travis Browne remek bunyósnak számít. Eddig összesen 22 mérkőzése volt, amelyek közül 17-et nyert meg, ráadásul nyolc ellenfelét már az első két percben sikerült a padlóra küldenie. Jenne Renne Webb szerint a ketrecharcos nemcsak a ringben, hanem azon kívül is kamatoztatja nem mindennapi tehetségét.

A szőke modell tavaly júliusban hozta a világ tudomására, hogy férje csúnyán összeverte, bizonyíték gyanánt pedig az Instagramon tett közzé néhány fotót a sérüléseiről.

Travis Browne tagadta, hogy kezet emelt volna a nőre, akinek viszont egy életre elege lett belőle, ezért bejelentette, hogy elválik tőle. A procedúra azóta sem zárult le, ezért hivatalosan a mai napig házasok.

Amikor Ronda Rousney megvillantotta a gyűrűt a műsorban, egy csomó néző jutott arra a kézenfekvő következtetésre, hogy eljegyezte a pasija. Köztük volt Jenne Renne Webb is, aki úgy felhúzta magát a híren, hogy a közösségi médián keresztül indított frontális támadást az amazonnal szemben. A Twitteren és az Instagramon osztott meg egy mémet, ami a történtekre utalt. A közben már törölt bejegyzésben a következőket írta:

Biztos vagyok benne, hogy még házasok vagyunk. Ha telibe veri a csinos arcodat, ne aggódj, ott leszek, hogy elmondjam, #énelőreszóltam. A legjobbakat kívánom mindkettőtöknek.

Ronda Rousey egy darabig nem reagált, de aztán mégiscsak visszavágott a szőkeségnek. Az instás posztban nem említette a nevét, az alábbi Rocky Balboa idézetet – ami arról szól, hogy a legnagyobb pofonokat az élet adja – viszont egyértelműen neki címezte.

#quotephase

rondarousey (@rondarousey) által közzétett fénykép,

Ronda Rousey és Travis Browne románcával kapcsolatban egyébként sok a nyitott kérdés. Az sem teljesen világos, hogy pontosan mikor találtak egymásra. A férfi tavaly októberben ismerte el, hogy együtt vannak, de hozzátette, hogy nem randizgatnak, mert az a gyerekeknek való. Ronda Rousey képviselője pedig a gyűrű ellenére cáfolta, hogy eljegyezték volna egymást.