Az egykori Nagy Ő nevével egy kamu fogyasztószert árusító internetes cég élt vissza. A reklám azt állította, hogy másfél hónap alatt harminchárom kilót fogyott a szerrel, de Molnár Anikó szerint ilyesmi nem történt, ezért pert indít – számolt be a Bors.

Egy vendégem jött be hozzám a szépségszalonba, hogy tényleg azzal a szerrel fogytam? Azt sem értettem, miről beszél, akkor néztem utána. Fogalmam sincs, hogy mi ez a szer, soha nem szedtem, így nem is fogyhattam vele másfél hónap alatt harminchárom kilót. Az a legviccesebb, hogy ezt egy legalább tizenegy éves, a Nagy Ő-s korszakom után készült fotóval illusztrálták. Szerintük friss a kép, ilyen lettem, miután lefogytam a szerüktől, amelyről sosem hallottam. A hirdetésükben még nyilatkozom is arról, milyen csodás ez az izé, koplalás nélkül fogyhatsz. Nem kerestek meg, soha nem nyilatkoztam nekik, soha nem nyúlnék ilyen „csodaszerhez”, nemhogy beszedjem! Nem tudok róla semmit, tehát a hatását sem ismerem. Ez egyértelmű csalás!

– idézte fel Molnár Anikó, aki először eléggé bepipult. Másnapra ugyan elszállt a mérge, de nem akarta, hogy a csalók megússzák, ezért ügyvédhez fordult.