Azt írják a német lapok, hogy 47 éves korában, egy berlini szállodai szobában meggyilkolták Jim Reevest. Az utóbbi időben menedzserként, a zeneiparban dolgozó férfit a Sqeezer (újjáalakulása óta Squeezer) nevű eurodance-együttesből ismerhetik, amellyel többek közt olyan slágereik voltak, mint a Blue Jeans, a Sweet Kisses és a Tamagotchi.

Reeves holttestét a Bild szerint február elsején, hétfőn találták meg, a rendőrség egyelőre csak a halála, illetve a nyomozás tényét erősítette meg. A lap szerint vasárnap este két, ugyanabban a hostelben lakó személlyel egy bárban voltak, és miután Reeves elköszönt egy barátjától, visszamentek a szállásukra.

Ki volt ő?

Jim Reeves Kölnben született, Jim Nyasani néven. A kilencvenes években felkapott modellként a C&A, a Swatch  és a Sony is hirdetett vele. Néhány kisebb tévés szereplés után kitalálta, hogy igazából zenélni is szeretne, ezért 1995-ben megalapította a Sqeezert, amely hosszú évekig nagyon sikeres csapatnak számított a német eurodance-színtéren. És bár ezt a sikert nem tudta megismételni, nem távolodott el a zeneipartól - fiúcsapatot menedzselt, tévéműsorban zsűrizett.

R.I.P.