Múltkor megénekeltük, hogy a Sundance Filmfesztiválon feltűnt egy klón, aki minden gond nélkül parádézott Bradley Cooperként a legnagyobb bulikon. Most azt nyilatkozta, hogy legbelül nyűgnek éli meg, hogy ennyire hasonlít a színészre.

És még az ikertestvére is simán elmegy Bradley Cooper hasonmásának.

Íme, (balról jobbra) Scott és Matt Katzenbach.

Bros at the Barca game! #twins #travel

Cradley Boopers (@katztwins) által közzétett fénykép,

Matt, akit a Sundance Filmfesztiválon tévesztettek össze az Oscar-jelölt színésszel, azt mondta, egyáltalán nem jó móka, hogy fotósok és rajongók üldözik az embert.

Ő egyáltalán nem kérte, hogy úgy nézzenek ki, mint Bradley Cooper, és ezek után meg esze ágában sincs cserélni a színésszel, mert még így is

minden nap legalább kétszer megállítják és "felismerik". Teljesen mindegy, hogy a világ melyik pontján van éppen.

Amikor Matt elment Bangkokba, a Sky Barba, ahol a Másnaposok 2 egyik jelenetét is forgatták, akkor minden előjel nélkül a személyzetből üdvözölte valaki, hogy "Hello, Mr. Cooper! Jó újra itt látni". Erre szinte az összes vendég elkezdte fényképezni őt és aláírást kérni tőle.

Cradley Booper(s)

Cradley Boopers (@katztwins) által közzétett fénykép,

Már-már kész szenvedés folyton a figyelem középpontjában lenni, mondta Matt, aki még a biztonság kedvéért leszögezte, hogy a Sundance-bulikon sem kérkedett azzal, hogy ő Bradley Cooper, csak behívták mindenhova, ő meg csak nem lehetett akkora bunkó, hogy visszautasítja a kedves invitálásokat.

Via: US Magazine