Susan Sarandon egy fehér nadrágkosztümben ment az SAG gálán, ami alá csak egy fekete melltartót vett. Nem nehéz elképzelni, hogy ezzel igen hangsúlyossá vált a dekoltázsa. 

A gálán megemlékezés is volt, az utóbbi idők haláleseteiről emlékezett meg  a színpadon Sarandon, ezzel pedig sikerült kivívnia Piers Morgan ellenszenvét. Morgan amiatt emelte fel a szavát ironikusan, hogy Sarandon biztos nem menne ilyen hacukában egy temetésre sem, mert biztos ő is tudja, hogy megemlékezésekre nem való ez az öltözet. 

Kinek van igaza?

 természetesen Susan Sarandon reagált a megszólításra, méghozzá egy régi képpel a Rocky Horror Picture Show-ból, amin szintén csak melltartót visel. A képet Morgannak címezte.

Az adok-kapok itt nem állt meg, Piers Morgan, aki egyébként az America's Got Talentben zsűrizik, összephotoshoppolt magának egy kigyúrt testet, amit csak egy Burger King medál és némi bársony takar, majd ezt címezte Susan Sarandonnak. Azért azt leszögezte, hogy semmi baja sincs a színésznő dekoltázsával, csak arra szeretett volna utalni, hogy túlzás volt kipakolni a melleit egy megemlékezésre.