Bochkor Gábor a Music Fm reggeli műsorában fejtette ki, hogy szerinte azok a nők, akik elhíznak a párkapcsolat alatt, azok igazából szarnak is a kapcsolatra. A műsorvezető okfejtését a 24.hu hozta le először.

Az egész téma egyébként Pierce Brosnan felesége miatt jött fel, aki az elmúlt években jó pár kilót felszedett. Brosnan erre annyit mondott, hogy így is úgy is imádja nejét, Bochkor szerint ez szinte biztos, hogy hazugság.

Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szereti őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne

– mondta a műsorvezető, aki hozzátette, hogy szerinte éppen ezért az ehhez hasonló igénytelen nők nem érdemelnek párkapcsolatot.

Tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.