Azt már megszokhattuk, hogy Kanye West hajlamos hülyeségeket mondani, de most hülyeségeket is rappelt. Új albumának Famous c. számában, melyben Rihannával duettezik, Kanye West a következőt rappeli:

Úgy érzem, nekem és Taylornak szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem híressé azt a ribancot.

Próbálja meg abbahagyni a röhögést, bár valószínűleg Swift rajongói is csak röhögtek, mikor ilyeneket írtak ki Twitterre:

Annak ellenére, hogy 'ő tette híressé', Taylor Swift legkevésbé eladott albumát is többen vették meg, mint Kanye West legjobban eladott albumát.

Ez viszont nem tetszett Kanye West feleségének, Kim Kardashiannak, aki gyorsan kiposztolta, hogy mi lenne, ha inkább arról beszélne az internet, hogy a férjének teltházas divatbemutatója volt előző este a Madison Square Gardenben. (Ha nem tudná, Kanye West divattervezéssel is foglalkozik.)

És Kardashian gyorsan meg is kapta a választ Taylor Swift egyik rajongójától:

Nem, Kimberly. De beszélhetünk arról, hogy (West) degradálóan beszélt egy nőről, aki kedves volt, és megbocsátott neki, mikor nem is kellett volna. Vagy beszélhetünk arról is, hogy (West) szexuálisan zaklat egy nőt, miközben felesége és gyereke van. Illetve beszélhetünk arról is, hogy az a Taylor, akiről (West) azt állítja, hogy híressé tette, úgy vett át egy díjat, hogy West megzavarta közben. Szóval nem, Kimberly, kurvára nem beszélhetünk róla.

(2009-ben Taylor Swift az MTV VMA-n megkapta a legjobb videóklipért járó díjat, ami annyira nem tetszett Kanye Westnek, hogy felment a színpadra, és kikapta Swift kezéből a mikrofont.)

Na de a legjobb reakció mégiscsak Taylor Swift bepipult bátyjától, Austin Swifttől érkezett, aki egy kommentár nélküli videóban

egy laza mozdulattal egyszerűen csak kidobott egy Kanye West által tervezett cipőt a kukába.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

A video posted by Austin Swift (@austinkingsleyswift) on

A videót egyébként Selena Gomez és Taylor Swift pasija, Calvin Harris is azonnal lájkolták. 

Taylor Swift pedig egy közleményben nőgyűlölőnek nevezte Kanye West dalszövegét.

(forrás: BuzzFeed)