My body, my rules,

azaz Az én testem, az én szabályaim - ez volt a műsorvezetőnő pólójára írva A Dal szombati adásában, és akkor nem derült ki, hogy mit is kíván ezzel üzenni. A találgatásoknak azonban vége, Tatár Csilla a műsor után elárulta, miért is viselte a feliratos felsőt. Mint elmondta, a terhesség és a szülés után maradt rajta 5-6 kiló súlyfelesleg, és emiatt nyilván más ruhák állnak jól neki mint tavaly. Emiatt pedig volt, aki piszkálta, és szerinte nincs rendben, hogy a kismamáknak rosszul kell érzeniük magukat amiatt, mert a gyerekvállalás miatt megválktozott a súlyuk. 

Nem gondolom azt, hogy azért, mert egy nő szül egy gyereket, és megváltozik a teste, testképe, be kell zárkóznia a négy fal közé, és nem szabad onnan kilépnie egészen addig, amíg nem lesz vékonyak és tökéletes

- nyilatkozta Tatár Csilla, aki hozzátette, azért nem viselte egész adás alatt a pólót, mert nem akarta, hogy erről szóljon a műsor, ez csak egy fricska volt.

Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy csak az őt ért kritikák miatt vette fel a felsőt, amit egyedileg neki készített a Prieston tervezője, Nagy Noémi, vagy Bochkor Gábor botrányos kijelentésének is köze volt-e a ruhaválasztáshoz.